رییسجمهوری تاتارستان با معاون علمی و فناوری رییس جمهوری دیدار کرد
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری اسلامی ایران در دیدار رییس جمهوری تاتارستان بر گسترش همکاری های طرفین در حوزه های مختلف علمی و فناوری تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار سیتنا، دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری اسلامی ایران عصر امروز میزبان دکتر رستم مینیخانوف رییس جمهوری تاتارستان و هیئت همراه بود تا طرفین طی انجام مذاکراتی به راه های تبادل تجارب طرفین در حوزه علم و فناوری و گسترش همکاری ها در این زمینه ها بپردازند.
بنا بر این گزارش، طرفین پس از دیدار و گفت وگو، در یک نشست خبری حضور یافتند و درباره این نشست نکاتی ها را ارائه کردند.
ستاری در این نشست با اشاره به مشترکات فرهنگی و تاریخی دو کشور، بر تقویت مناسبات فناوری تأکید کرد و افزود: همکاری دو کشور بسیار مورد علاقه جمهوری اسلامی ایران است و برای گسترش این همکاری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اسلامی ایران به طور کامل آماده ایجاد زمینههای همکاری خواهد بود.
ستاری با اشاره به تحقق مناسبات توافق شده بین ایران و تاتارستان در زمینه های علمی و فناوری به ویژه در حوزه اقتصاد دانش بنیان ابراز کرد: طی بازدید هیأت تاتارستان از بخشهای دولتی و خصوصی، مراکز پژوهشی و پارک فناوری پردیس معاونت علمی، زمینه های همکاری در حوزه فناوریاطلاعات، نانو، لیزر و مواد پیشرفته بررسی شد و امیدواریم همکاری های خوبی در این حوزهها محقق شود.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اشاره به ظرفیتهای گسترده تعاملات علمی و فناوری میان دو کشور ابراز امیدواری کرد؛ دیدارهای بین دو طرف افزایش همکاریها و مبادلات تجاری میان ایران و کشور روسیه را به دنبال داشته باشد.
رییس جمهوری تاتارستان نیز ضمن ابراز خرسندی از ایجاد زمینه گسترش همکاریها میان دو کشور ایران و تاتارستان، بر لزوم حفظ اشتراکات و نزدیکی بین دو طرف تأکید کرد و افزود: این اشتراکات در گسترش همکاریهای ما در بخشهای تجاری، تحقیقاتی، آموزشی فناوری، صنعتی بسیار حائز اهمیت بوده است و امیدواریم بتوانیم این زمینهها را توسعه دهیم.
وی افزود: در قالب این سفر هیأتی 45 نفره متشکل از فعالان بخش خصوصی و تجاری تاتارستان به ایران آمده اند و به طور کامل آمادگی دارند در پروژه های مختلف مشارکت داشته باشند.
براساس این گزارش، پیش از این نشست خبری، طی نشستی، مقامات دو کشور به گفت وگو درباره زمینه های همکاری علمی و فناوری و گسترش آن پرداختند. این سفر متعاقب دکتر ستاری به روسیه و دعوت ایشان صورت گرفته است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید