کدخبر :173103 پرینت
06 اسفند 1393 - 15:46

لزوم برگزاری پایدار نمایشگاه علم تا عمل در قالب فن‌بازار

معاون سیاست‌گذاری و ارزیابی راهبردی معاونت علمی و فناوری با اشاره به نقش کلیدی و محوری نمایشگاه علم تا عمل اذعان کرد: علاوه بر برگزاری جشنواره های این چنینی باید بتوانیم آن را در قالب فن بازار برگزار و به یک نهاد پویا و پایدار تبدیل کنیم.

متن خبر

به گزارش خبرنگار سیتنا، دکتر سیدسپهر قاضی نوری معاون سیاست‌گذاری و ارزیابی راهبردی معاونت علمی با حضور در پنجمین نمایشگاه و جشنواره ملی علم تا عمل درباره ارزیابی خود از این رویداد اظهار کرد: ویژگی این نمایشگاه و تفاوت آن با نمایشگاه های پیشین بر این است که این جشنواره حاصل عملکرد دولت یازدهم است که صرف ارتباط مستقیم میان صنعت و دانشگاه را کافی نمی داند و معتقد است که باید نهادهای واسط همچون شرکت های دانش بنیان، بین این دو نهاد وجود داشته باشد.

قاضی نوری در خصوص مقایسه نمایشگاه علم تا عمل امسال با نمایشگاه های دوره های قبل گفت: بخش زیادی از طرح های ارائه شده در نمایشگاه های پیشین تکراری بوده اند اما خوشبختانه در نمایشگاه امسال با عرضه محصولات جدید و دقت و کیفیت بیشتر از یکنواختی در عرضه محصولات به میزان زیادی کاسته شده است.

وی با اشاره به برقراری ایجاد توازن حوزه علم و فناوری در استانها ابراز کرد: در پنجمین جشنواره علم تا عمل تلاش بر این بوده است که بتوانیم توازن علم و فناوری را در میان استانها رعایت کنیم و در این حین مساله ای که حائز اهمیت است حضور فعالانه و قابل قبول استان هایی است که انتظار نمی رفت بتوانند در بخش پژوهش و فناوری فعالیت چندان قابل توجهی داشته باشند.

معاون سیاست‌گذاری و ارزیابی راهبردی معاونت علمی با اشاره به وجود درصد بالایی از پژوهش ها در پایتخت بیان کرد: در بحث پژوهش و فناوری همواره نگرانی هایی وجود دارد مبنی بر اینکه بالای 60 تا 70 درصد از پژوهش ها در تهران جمع شده اند اما در برگزاری پنجمین جشنواره علم تا عمل توانستیم با ارائه 20 محصول از هر استان با برقراری ایجاد توازن در میان آنها این مشکل را بهبود بخشیم.

قاضی نوری با تاکید بر ایجاد حلقه میان عرضه و تقاضا گفت: نمایش فناوری یکی ازکارکردهای هفت گانه بحث نظام نوآوری است به این معنی که ما در کنار سیاست‌گذاری، تولید کالا، خدمات و اشاعه کارآفرینی یکی از مباحثی که دنبال میکنیم نمایش فناوری است و اگر این حلقه ارتباط بین تقاضا و عرضه قطع باشد همه زحمات طرفین قطعا به هدر خواهد رفت.

وی در پایان با اشاره به نقش کلیدی و محوری نمایشگاه علم تا عمل بیان کرد: علاوه بر برگزاری نمایشگاه های این چنینی باید بتوانیم آنها را در قالب فن بازار برگزار و به یک نهاد دائمی تبدیل کنیم.

براساس این گزارش، پنجمین نمایشگاه و جشنواره ملی علم تا عمل عصر امروز با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و جمعی از استانداران و روسای شرکت های دانش بنیان پس از سه روز در مصلی امام خمینی (ره) به کار خود پایان داد.
انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.