دکترواعظی در سالروز ورود آزدگان عنوان کرد:حفظ عزت انقلاب اسلامی با از جان گذشتگی های شهدا، ایثارگران و آزادگان

 دکترواعظی در سالروز ورود آزدگان عنوان کرد:حفظ عزت انقلاب اسلامی با از جان گذشتگی های شهدا، ایثارگران و آزادگان

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در مراسم تقدیر از آزادگان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: عزت ایران، اسلام و شیعه با ازجان گذشتگی های شهدا و ایثارگران و آزادگان حفظ شد.

به گزارش سیتنا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر واعظی با بیان این مطلب گفت: هزینه های این جنگ شامل ویرانی ها، شهدا ، ایثارگران و آزادگانی که 8 سال از جان خود گذشتند و در سخت ترین شرایط روز را به شب رساندند؛ بسیارسنگین بود؛ اما ثمره این دفاع مقدس، بسیار عظیم و بلند مرتبه بود.

 وی تصریح کرد: افرادی که در مقطعی از زندگی انتخاب شدند و به جبهه های حق علیه باطل رفتند، باید در همه دوران زندگی خود از این سرمایه استفاده کنند و برای جامعه امروز،الگو باشند

واعظی برنقش انقلاب اسلامی دربیداری جهان تاکید کرد و افزود: بسیاری از کشورها با هم متحد شدند تا در همان سالهای ابتدایی، انقلاب اسلامی را در نطفه خفه کنند؛ اما با از جان گذشتگی های جوانان ما ، نقشه هایشان نقش بر آب شد.

در این مراسم عبدالرضا نور آزاده وزارت ارتباطات بر دفاع ازارزش  هاتاکید کرد و افزود:  من به جمله ای از مقام معظم رهبری بسنده می کنم که: آزادگان آبروی ملت را حفظ کردند.

در پایان این مراسم، دکتر واعظی لوح تقدیر رابه آزاده سرافراز عبدالرضا نور اهداکرد.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/16173/دکترواعظی-در-سالروز-ورود-آزدگان-عنوان-کردحفظ-عزت-انقلاب-اسلامی-با-از-جان-گذشتگی-های-شهدا