با حضور رئیس جمهور؛ سه پروژه ملی زیرساخت ارتباطات و فناوری اطلاعات افتتاح شد
سه پروژه ملی بزرگراه ارتباطی فیبر نوری ایران ــ اروپا EPEG، پروژه 5 هزار کیلومتر شبکه فیبرنوری و سوئیچ VOIP بینالملل صبح امروز افتتاح شد.
به گزارش خبرنگار سیتنا، محمود احمدینژاد صبح امروز (یکشنبه) با حضور در محل مرکز توسعه و بهرهبرداری شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت، پروژههای ملی بزرگراه ارتباطی فیبر نوری ایران ــ اروپا EPEG، پروژه 5 هزار کیلومتر شبکه فیبر نوری و سوئیچ VOIP بینالملل را از طریق ارتباط زنده تلویزیونی با استانهای گیلان و سیستان و بلوچستان افتتاح کرد.
پروژه بزرگراه ارتباطی ایران - اروپا EPEG
این پروژه به طول 8000 کیلومتر از فرانکفورت آلمان آغاز و با عبور از چند کشور اروپایی، روسیه و پس از گذر از میهن عزیزمان از بندر جاسک به بندر باراکای عمان متصل میشود.
کنسرسیوم EPEG شامل شرکتهای روس تلکوم، Cabli & Wireless انگلیس، شرکت ارتباطات زیرساخت و عمان تلفیق است و جایگزین مطمئنی برای ترانزیت ارتباطات از اروپا به آسیا خواهد بود.
اجرای این پروژه در کشورمان بهدست متخصصان شرکت ارتباطات زیرساخت، اجرا و به بهرهبرداری رسیده است اجرای این پروژه تبدیل ایران به هاب منطقه میشود و از این پس نقش کلیدی در ارتباطات بینالملل خواهد داشت. از مزیتهای دیگر این پروژه اشتغالزایی و درآمدزایی آن است.
پروژه 5 هزار کیلومتر شبکه فیبرنوری
شرکت ارتباطات زیرساخت تنها متولی اجرای شبکههای فیبرنوری در سطح کشور برای برقراری ارتباطات ملی و بینالمللی است. در این راستا با برنامهریزیهای انجام شده در سال 1391 شبکه فیبرنوری زیرساخت کشور به میزان 5000 کیلومتر توسعه یافت و وسعت آن به بیش از 53000 کیلومتر رسید. امکانسنجی، تهیه طرح و نقشههای اجرایی و نظارت بر آن تماما با سعی و تلاش کارشناسات شرکت ارتباطات زیرساخت و با بکارگیری جدیدترین فنارویهای روز و استفاده از توان تولید داخلی در سال حمایت از کار و سرمایه ایرانی انجام شده است.
سوئیچ VOIP بینالملل
با توجه به فراگیر شدن و رشد روزافزون ارتباطات صادره VOIP بینالملل کشور، ایجاد سامانهای برای کنترل و مدیریت در این ارتباطات ضروری است، ساماندهی ارتباطات بینالملل کشور، افزایش ضریب پایداری و امنیت ارتباطات VOIP بینالمللکشور، جلوگیریاز ترانزیت ترافیک وارده بینالملل غیرمجاز، اهش هزینه ارتباطات بینالملل کشور، افزایش کیفیت سرویس ارتباطات VOIP بینالملل کشور از مزایای این پروژه است.
در حال حاضر شرکت ارتباطات زیرساخت، ارتباطات بینالملل کشور را از طریق مراکز سوئیچ بینالملل موجود که مبتنی بر فناوری مداری است، تامین میکند. با اجرای این پروژه سامانهای برای ترانزیت بخش قابل توجهی از مکالمات تلفنی با استفاده از فناوری VOIP تولید و از طریق بستر اینترنت حمل میشود. امروزه برای برقراری ارتباطات تلفنی راه دور اغلب از تکنولوژی VOIP استفاده میشود که یک روش برای تبدیل سیگنالهای آنالوگ صوتی به دادههای دیجیتالی است.
به همین منظور مطالعه و بررسی علمی کارشناسان خبره شرکت ارتباطات زیرساخت به ثمر نشست و سوئیچ VOIP با ظرفیت 2500 تماس به طور همزمان در سال 1378 در ساختمان مجتمع مخابراتی انقلاب اسلامی در سالن ISC2 نصب و راهاندازی شد.
بعد از حدود پنج سال از کارکرد و عملکرد سوئیچ VOIP و با توجه به استقبال کاربران و مردم، در سال 91 ظرفیت آن به تعداد 10000 شماره مکالمه همزان رسیده است که این ارتباط که به صورت همزمان وارد سوئیچ VOIP میشود و به مقاصد خود، از ایران به خارج از کشور و از خارج به سمت ایران با کیفیت مطلوب و هزینه پایین قابل دسترسی برای تمامی کاربران خواهد بود.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید