کدخبر :7154 پرینت
23 اردیبهشت 1392 - 19:23

کاندیداهای ریاست‌جمهوری به این خبر واکنش نشان دهند؛ "یک فیلم بلند را در یک ثانیه دانلود کنید!"

متن خبر

در حالی که در کشور ما کاربران اینترنتی در حوزه‌های گوناگون، هنوز درباره دانلود کیلو‌بایت‌ها در ثانیه و حتی دقیقه صحبت می‌کنند، شرکت سامسونگ از نسل پنجم اینترنت رونمایی کرده‌ که می‌توان در هر ثانیه، یک گیگا بایت از اینترنت دانلود کرد؛ یک گیگ، ‌همان 1024 مگابایت است.

به گزارش سیتنا، بنا بر ‌دستاورد جدید شرکت سامسونگ، کاربران‌ خواهند توانست ‌یک فیلم را در یک ثانیه دانلود کنند.

تابناک، نوشت: روز دوشنبه، شرکت سامسونگ، نسل پنجم اینترنت وایرلس مافوق سرعت را با موفقیت آزمایش کرد؛ اینترنت بی‌سیمی که می‌توان با ‌آن، هر ثانیه یک فیلم کامل بلند را دانلود کرد.

این شرکت اعلام کرده است، آزمایش دانلود یک گیگابایت در ثانیه بر پایه دستاورد آنان با اینترنت وایرلس تا فاصله‌ای دو کیلومتری موفقیت‌آمیز بوده است.

در این باره باید گفت، این دستاورد جدید، بعید است ‌تا سال 2020 آماده بهره‌برداری تجاری شود، ولی سرعت دانلود این دستاورد، صدها برابر اینترنت نسل چهارم یا همان فورجی است.

گفتنی است، اینترنت نسل پنجم برای استفاده از تکنولوژی و فیلم‌های چند بعدی ‌و فول اچی دی و همچنین برای استفاده در خدمات پزشکی و جراحی آنلاین کاربرد فراوانی دارد.

‌هم‌اکنون در ایران، ‌بحث کاربران در مورد دانلود کیلوبایت‌ها، نه در ثانیه که در دقیقه است! به تازگی در ایران یک اپراتور تلفن همراه از نسل سوم اینترنت یعنی تری جی سخن به میان می‌آورد؛ اینترنتی که هنوز کاربران آن به‌ رغم ‌تبلیغات اینترنتی، نتوانسته‌اند ‌کامل از آن بهره گیرند و خلاصه این که معضل اینترنت در ایران، قصه پر غصه‌ای است!

اما در روزهای آینده، کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری به تدریج باید برنامه‌های خود را برای پیشرفت کشور به افکار عمومی ارائه دهند و کیست که نداند در هزاره سوم، یکی از معیار‌های پیشرفت جوامع به میزان توسعه یافتگی کشورها در آی‌تی یا همان تکنولوژی اطلاعات بستگی دارد و اینترنت به عنوان ابزار‌ی که در توسعه یافتگی اطلاعات نقش مهمی بازی می‌کند، خود به خود موضوعیت دارد.

کاندیداهایی که می‌خواهند اداره کشور را به دست گیرند و کشور را به سمت توسعه اقتصادی و اجتماعی سوق دهند، نمی‌توانند درباره توسعه زیر‌ساخت‌های لازم برای استفاده کاربران ایرانی همراستا با کاربران جهانی بی تفاوت باشند. اینترنت کنونی در ایران، به دور از آماری که مقامات و مسئولان می دهند و به گواه استفاده‌کنندگان، در زمره عقب‌مانده‌ترین کشورهای جهان است.

بنابراین، کسی که می‌خواهد ایران را در چهار‌ ‌یا هشت سال آینده اداره کند، باید ‌بخش‌ اینترنت ـ بدون هیچ تردیدی ـ ‌یکی از زیربناهای ایران مدرن و پیشرفته و نیز از مهمترین دل‌مشغولی های وی ‌باشد؛ موضوعی که جز معدودی از کاندیداها به آن توجهی ندارند!

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.