دولت الکترونیک، ما را به سمت عدالت رهنمون خواهد کرد
اولین گردهمایی سراسری پایش دولت الکترونیک به همت اداره ی کل بازرسی و شرکت مخابرات استان آذربایجان غربی ، با حضور جلال زاده ، استاندار آذربایجان غربی ، مدیر عامل شرکت مخابرات استان و سایر مدیران و کارشناسان دو حوزه ، 21 اردیبهشت 92 در آمفی تأتر شرکت مخابرات استان آذربایجان غربی برگزار شد.
به گزارش سیتنا به نقل از ارتباطات آنلاین ، مدیر عامل شرکت مخابرات استان آذربایجان غربی ، در این همایش ، رشد دولت الکترونیک در استان را خوب ارزیابی کرد و گفت: با استفاده از زیر ساخت هایی که در استان فراهم شده ، در زمینه ی تحقق دولت الکترونیک ، از جمله هوشمند سازی مدارس ، ایجاد شبکه ی سلامت و دستیابی دستگاه های اجرایی استان از طریق شبکه به یکدیگر ، پیشرفت های مطلوبی داشتیم.
اسمعیل زاده با اشاره به تشکیل contact center در شرکت مخابرات ایران افزود: مخابرات ایران با توسعه ی کانال های ارتباطی بین تمام سازمان ها و خدماتی از قبیل تلویزیون اینترنتی و شبکه های یکپارچه ، بستر مناسبی برای دولت الکترونیک مهیا کرده است.
وی تحقق دولت الکترونیک در کشورها را دارای 5 مرحله ی پیدایش ، ارتقا ، تعامل ، تراکنش و یکپارچگی عنوان کرد و افزود: در حال حاضر با ایجاد 4 گیگا بایت پهنای باند و حدود یکصد هزار پورت اینترنت پر سرعت در استان رشد خوبی داشتیم.
استاندار آذربایجان غربی نیز در این نشست ، عنصر اطلاعات و داده را از شاخص های مهم زندگی انسان ها برشمرد و گفت : سرعت تحقق دولت الکترونیک باید برابر با رشد و توسعه این مهم در سایر کشورها باشد.
جلال زاده ، با نگاه به دولت الکترونیک از منظر حاکمیت ، به 3 نکته اشاره کرد و افزود : در حاکمیت نظام جمهوری اسلامی که بر پایه مردم استوار است ، سه اصل رضایتمندی مردم ، کارآمدی دستگاه ها و دولت و اجرای عدالت ، ارکان اصلی دولت الکترونیک است.
وی با اشاره به اینکه اگر بخواهیم در این زمینه توسعه پیدا کنیم باید به دنبال توسعه ی متوازن باشیم ، افزود : اگر فرصت ها به صورت مساوی تقسیم شود ، دولت الکترونیک ، ما را به سمت و سوی عدالت رهنمون خواهد کرد.
صفرخانی ، مشاور عالی ریاست سازمان بازرسی کل کشور نیز در بخش دیگری از این همایش ، ضمن اثر گذار بودن ارتباطات و فناوری اطلاعات در زندگی مردم گفت : دولت الکترونیک از حد یک ایده فراتر رفته است ، از این رو تمام دولت ها سعی بر این دارند تا با حداقل رساندن هزینه ها و زمان ، بتوانند بیشترین خدمت را به مردم ارائه دهند.
وی ، فراهم شدن بستر دولت الکترونیک بر پایه ی توسعه ی فناوری اطلاعات را عامل کاهش دغدغه ها و مشکلات مردم دانست و افزود: نقش شرکت مخابرات برای ایجاد و توسعه ی این بستر بسیار حائز اهمیت است ؛ لذا دولت الکترونیک که همان خدمات دهی یکپارچه مبتنی بر اطلاعات است باید در جهت حقوق شهروندی شکل بگیرد.
مشاور عالی ریاست سازمان بازرسی کل کشور ، فرهنگ سازی در دولت الکترونیک را امری ضروری دانست و گفت: اگر فرهنگ سازی به خوبی شکل بگیرد توانمندی برای پشت سر نهادن چالش های موجود نیز در کنارشان به وجود می آید.
زمانی ، معاون مدیر عامل شرکت مخابرات ایران هم در این همایش ، سیر رشد و تکامل اطلاعات را شامل چهار عصر : کشاورزی ، صنعت ، اطلاعات و مجازی دانست و گفت : خلقت انسان در این چهار عصر به تکامل رسیده است ، لذا عصر مجازی که در حقیقت شکل توسعه و تکامل یافته عصر اطلاعات و دانش است که فضای سه بعدی را در اختیار جوامع قرار می دهد.
وی تنها رسانه ی دو سویه را فضای سایبر دانست و افزود : این فضا فقط در اختیار دولت ها و ثروتمندان نیست بلکه با در دسترس بودن تمامی انسان ها ، تولید محتوا نه در یک نقطه و با یک سیاست بلکه به صورت گسترده و توسط همگان صورت می گیرد.
گفتنی است ، این همایش بعد از ظهر شنبه ، با برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پایش دولت الکترونیک با شرکت بازرسان سازمان بازرسی به کار خود پایان داد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید