نقش اینترنت در انجام کارها در دقیقهی نود!
موکول کردن کار امروز به فردا عادتی رایج است، اما میتواند حتی به سلامت ما آسیب برساند و در این میان اینترنت نقش مهمی در امروز و فردا کردن افراد برای انجام کارهایشان ایفا میکند.
به گزارش سرویس بین الملل سیتنا، "سوزانه واتسکه اوتو" (Susanne Watzke-Otto)، مربی بدنسازی میگوید: پژوهشهای جدید نشان دادهاند که در بسیاری کشورها تقریبا نیمی از افراد تمایل دارند که کارهای خود را به تعویق بیاندازند.
به نظر واتسکه اوتو، اینترنت نقش مهمی در امروز و فردا کردن افراد برای انجام کارهایشان ایفا میکند. اینترنت با ارائه سرگرمیها و مطالب به ظاهر سودمند، توجه افراد را به خود جلب میکند و آنها به راحتی از کار و وظایف روزمره خود غافل میمانند.
البته به گفته او ژنها نیز موثر هستند. به طور مثال در زمان ماقبل تاریخ بسیار حیاتی بود تا تمام توجه و نیروی فرد روی زمان حال متمرکز باشد و توانائی برنامهریزی کردن برای آینده از اهمیت چندانی برخوردار نبود.
اما کسی که مرتب کارهایش را در"دقیقه نود" انجام میدهد، با سلامتی خود بازی میکند. پژوهشهای مختلف نشان دادهاند که اینگونه افراد بیشتر دچار سرماخوردگی و آنفولانزا میشوند و معمولا بیشتر از دیگران از ناراحتیهای معده و بیخوابی رنج میبرند. آنها خود معمولا به این مسئله آگاهند که رویه به تعویق انداختن کارها استرس زیادی به همراه میآورد، اما نمیتوانند درک کنند که مشکل از کجا است.
واتسکه اوتو اعتقاد دارد که اینگونه افراد معمولا نسبت به زمانی که برای انجام وظایف خود در اختیار دارند زیاده از حد خوشبین هستند. داشتن توقع زیاد از خود و در عین حال عدم اعتماد به نفس، شروع به کار را برای آنها سخت میکند. به این ترتیب آنها زمانی زیادی را از دست میدهند و هر چه مهلتشان کمتر میشود، استرس بیشتری به آنها وارد میشود.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید