کدخبر :318629 پرینت
03 اردیبهشت 1404 - 12:06

انتصاب داوود ادیب به عنوان عضو شورای هوش مصنوعی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران

رئیس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، در حکمی دکتر داوود ادیب، رئیس هیات مدیره انجمن هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال ایران را به عنوان عضو شورای هوش مصنوعی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران منصوب کرد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، دکتر علیرضا عشوری، رئیس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران در حکم انتصاب دکتر داوود ادیب، آمده است:

با عنایت به تخصص، تجارب ارزنده و شایستگی های جنابعالی و در راستای اجرای مصوبه شماره ۳۶۷ هیات رئیسه سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران مبنی بر تشکیل شورای هوش مصنوعی در سازمان، به موجب این حکم، به عنوان عضو شورای هوش مصنوعی این سازمان منصوب می‌شوید. 

نظر به اهمیت راهبردی فناوری هوش مصنوعی در تحول علمی و فناوری کشور و ضرورت همگام سازی فعالیت های سازمان با روندهای جهانی این حوزه، انتظار می‌رود با بهره گیری از دانش و تجربیات خود، در راستای تدوین سیاست های کلان، راهبری نظام مند، نظارت جامع، فرهنگ سازی، ترویج و توسعه متوازن هوش مصنوعی در سازمان، تسهیل همکاری های بین المللی و بین رشته ای، و ارتقای توانمندی های علمی و فناورانه در این حوزه نقش آفرینی مؤثری داشته باشید.

امید است با اتکال به الطاف الهی و در سایه تعامل سازنده با سایر اعضای شورا، در انجام این مسئولیت خطیر موفق و مؤید باشید.

داوود ادیب

شایان ذکر است مرکز نوآوری هوش مصنوعی مولد پارک علم و فناوری سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، با هدف ایجاد و توسعه یک زیست‌بوم فعال در زمینه فناوری‌های هوش مصنوعی مولد، از متخصصان، شرکت‌ها، استارت‌آپ‌ها و گروه‌های پژوهشی فعال در این حوزه دعوت به آورده و در فراخوان خود اعلام نموده است که این مرکز به عنوان یک فضای تخصصی و متمرکز، بستری را برای تعامل، تبادل دانش و تجربه، همکاری و هم‌افزایی میان فعالان هوش مصنوعی مولد فراهم می‌آورد و با استقرار در این مرکز، امکان بهره‌مندی از زیرساخت‌های پارک علم و فناوری سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، دسترسی به شبکه‌ای از متخصصان و مشاوران و فرصت‌های سرمایه‌گذاری و تجاری‌سازی فراهم خواهد شد.

زمینه‌های فعالیت اولویت‌دار پذیرش در مرکز نوآوری هوش مصنوعی مولد پارک علم و فناوری به شرح ذیل  بود و از ایده‌ها و طرح‌های استارت‌آپی مرتبط  استقبال می گردد:

توسعه و تطبیق مدل‌های مولد: توسعه یا تنظیم دقیق(Fine-Tuning) مدل‌های زبانی و مدل‌های چند حالته(Multi-Modal)، بهینه و گسسته‌سازی (Quantization) مدل‌های هوش مصنوعی، تولید چت‌بات‌های اختصاصی و دستیارهای هوشمند.

تأمین و تسهیل دسترسی به مدل‌ها و سرویس‌های هوش‌ مصنوعی: پلاتفرم‌های به اشتراک‌گذاری مدل‌های هوش مصنوعی و داده‌ها، تأمین API مدل‌های پیشرفته و زیرساخت‌های پردازشی، دستیار برنامه نویسی مبتنی بر هوش مصنوعی.

تولید و توسعه داده‌ها و دیتاست‌ها: تولید و پردازش دیتاست‌ها و کلان داده‌ها. تامین داده‌های مصنوعی (Syntactic Data).

تولید محتوای چندرسانه‌ای با مدل‌های مولد: تولید یا پردازش محتوایی متن، محتوای غنی(Rich Content مانند اینفوگرافیک، اسلاید، ارائه تعاملی و سایر فرمت‌های ترکیبی)، تصویر، ویدئو، صوت و انیمیشن به صورت خودکار.

سیستم‌های چند عامله(Multi-Agent Systems): توسعه سیستم‌های MAS و تلفیق آنها با نرم‌افزارهای کاربردی‌.

کاربردهای صنعت‌محور: یکپارچه‌سازی مدل‌ها هوش مصنوعی مولد در فرایندهای صنعتی و Embedded Systems، اینترنت اشیاء و سایر کاربردهای صنعتی.

علاقه‌مندان به کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام می‌توانند از طریق راه‌های ارتباطی زیر اقدام نمایند:

رایانامه: istpi@irost.ir
تارنما: irost.org/stpreg
شماره تماس: 57416831 (021)

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.