تهدید جدی مصرف چای کیسه ای برای بدن
مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: برخی کیسه های چای پلاستیکی هنگام قرار گرفتن در آب داغ، ذرات میکروپلاستیک آزاد می کنند که می تواند برای سلامت مضر باشد.
به گزارش سیتنا، مهدی انصاری دوگانه، با اشاره به نتایج مطالعات اخیر درباره میکروپلاستیکها، افزود: این ذرات پس از ورود به سیستم فاضلاب، میتوانند منابع آبی مانند رودخانهها، دریاچهها و اقیانوسها را آلوده کنند و موجب تشدید آلودگی پلاستیکی در محیطهای آبی شوند.
وی ادامه داد: میکروپلاستیکها از طریق زنجیره غذایی وارد بدن انسان میشوند. جانوران دریایی این ذرات را میبلعند و در نهایت، با مصرف محصولات دریایی، این آلایندهها به بدن انسان منتقل میشوند که میتواند تهدیدی جدی برای سلامت باشد.
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو، بر لزوم قانونگذاری سختگیرانه در زمینه تولید کیسههای چای و جایگزینی آنها با نمونههای فاقد پلاستیک تأکید و تصریح کرد: افزایش آگاهی عمومی، نقش مهمی در کاهش این آلودگی خواهد داشت.
وی تصریح کرد: با توجه به پیامدهای زیستمحیطی شناختهشده میکروپلاستیکها، اتخاذ تدابیر فوری برای حفاظت از اکوسیستمهای آبی و جلوگیری از ورود این آلایندهها به زنجیره غذایی ضروری است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید