کدخبر :316264 پرینت
13 اسفند 1403 - 13:52

برنامه‌ریزی برای افزایش ترانزیت دیتا از مسیر ایران

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، گفت: با توجه به زیرساخت فیبری که در کل کشور و تمامی مرزها داریم، این منابع را می‌توانیم برای اتصال اکوسیستم منطقه به اشتراک بگذاریم و انتظار داریم که تا یک سال آینده حجم قابل توجهی از ترانزیت دیتا از مسیر ایران داشته باشیم.

متن خبر

دکتر بهزاد اکبری، مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا پیرامون تاثیرات حضور در نشست ایران کریدور، گفت: در ایران کریدور به صورت فعالانه وارد شدیم و اعلام کردیم علاوه بر اینکه در این بازی حضور داریم، با توجه به موقعیت ویژه ای که داریم، جایگزینی برای ما وجود ندارد.

وی ادامه داد: تصور کنید که در عصر 5G بحث ارتباطات مطمئن و ارتباطات با تاخیر پایین و ارتباطات کم هزینه از مهمترین ویژگی هاست. در این منطقه برای اتصال کشورها به همدیگر چه کشوری می‌تواند جای ایران را بگیرد؟ لذا در ایران کریدور بر این نکته مهم تاکید کردیم که در عصر 5G و عصر هوش مصنوعی باید اکوسیستم دیجیتال منطقه به همدیگر متصل شود.

اکبری خاطرنشان کرد: با توجه به زیرساخت فیبری که در کل کشور و تمامی مرزها داریم، این منابع را می‌توانیم برای اتصال اکوسیستم منطقه به اشتراک بگذاریم. در نهایت اعلام کردیم که ما با توجه به موقعیت ژئوپلتیک و زیرساخت های پیشرفته امکان پیشبرد این پروژه را داریم تا منطقه ما به یک قطب فناوری و نوآوری در جهان تبدیل شود.

وی گفت: توافقات خوبی در ایران کریدور صورت گرفت و انتظار داریم که در ماه های آتی و تا یک سال آینده حجم قابل توجهی از ترانزیت دیتا از خاک ایران داشته باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: ما درآمدمان ریالی است و هزینه هایمان ارزی است. تجهیزات توسعه شبکه و خرید پهنای باند، همه منشا ارزی دارد، لذا درآمدهای ارزی که از ترانزیت خواهیم داشت، به ما کمک می کند که ارتباطات بین الملل را با کارآیی بالاتر توسعه دهیم و به روز کنیم، بدون دغدغه پرداخت، هرکجا ترانزیت باشد تبادل بانکی هم تاثیر پیدا می کند، ما ترانزیت را تهاتر می کنیم که کار ما را آسان تر می کند.

وی در پایان گفت: تا اکنون هم این کار را می کردیم ولی رشد ترانزیت خیلی به ما کمک خواهد کرد که ما توسعه پهنای باند بین الملل را ساده تر انجام دهیم.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.