کدخبر :316231 پرینت
12 اسفند 1403 - 10:14

ببینید | امکان بهره مندی مشتریان از مزایای خدمات ابری آسیاتک مهیا شده است

مدیرعامل آسیاتک، گفت: با برگزاری رویداد سفر ابری، مشتریان با امکانات و سرویس های ما آشنا می شوند و سرویس های جدیدی که در حوزه ابری برنامه ریزی کردیم را نمایش و آموزش می دهیم تا مشتریان از مزایا و تسهیلگری در زیرساخت های خدمات ما، بهره مند شوند.

متن خبر

محمدعلی یوسفی زاده، مدیرعامل شرکت انتقال داده های آسیاتک در حاشیه رویداد سفر ابری در پاسخ به سیتنا پیرامون هدف از برگزاری این رویداد، گفت: شرکت آسیاتک همیشه سعی داشته تا در حوزه های زیرساختی و ایجاد زیرساخت های فناوری اطلاعات و ارتباطی پیشرو باشد.

وی ادامه داد: از قدیم در حوزه ارتباطات، دیتاسنتر و ارائه خدمات پایه دیتاسنتر فعال بودیم و چند سالی است با پیشرفت تکنولوژی و آمدن تکنولوژی های نوظهور در حوزه خدمات ابری ورود کردیم و زیرساخت خدمات ابری را برای مشتریان ارائه می کنیم که زیرشاخه های مختلفی دارد که ما در حوزه IaaS و CDN برنامه بالغ شده ای را داریم و سرویس هایی داریم که مشتریان در حال استفاده از آن هستند.

یوسفی زاده، اظهار کرد: هدف از برگزاری رویداد سفر ابری این است که مشتریان با امکانات و سرویس های ما آشنا شوند، ضمن اینکه سرویس های جدیدی که در این حوزه برنامه ریزی کردیم که در دوره آزمایشی یا شروع بهره بردای است را نمایش و آموزش دهیم تا امکان استفاده از مزایا و تسهیلگری در زیرساخت های خدمات مشتریان، بهره مند شوند.

خبرنگار: زهرا طاهری
تصویربردار: سهند بیژن نیا

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.