کدخبر :316213 پرینت
11 اسفند 1403 - 18:05

دستور چین به متخصصان هوش مصنوعی: به آمریکا سفر نکنید!

وال استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه گزارش داد مقامات چینی به مدیران و متخصصان هوش مصنوعی این کشور دستور داده‌اند از سفر به آمریکا خودداری کنند. بر اساس این گزارش، مقامات پکن نگران هستند که کارشناسان هوش مصنوعی چینی در سفر به خارج، اطلاعات محرمانه را فاش کنند.

متن خبر

به گزارش سیتنا، مقامات چینی همچنین نگران هستند که مدیران اجرایی بازداشت و به عنوان ابزاری برای چانه‌زنی در مذاکرات آمریکا و چین مورد استفاده قرار گیرند.

پیش از این، لیانگ ونفنگ، بنیانگذار استارت‌آپ چینی هوش مصنوعی دیپ‌سیک، دعوت برای شرکت در نشست هوش مصنوعی پاریس در ماه گذشته را رد کرد.

در گزارش وال استریت ژورنال، به سابقه این موضوع و بازداشت مدیر ارشد مالی شرکت هوآوی اشاره شده است.

منگ وانژو، مدیر ارشد مالی شرکت هوآوی و دختر بنیان‌گذار این شرکت، به درخواست آمریکا و به اتهام نقض تحریم‌های آمریکا علیه جمهوری اسلامی، دی ماه سال ۱۳۹۷ در فرودگاه ونکوور کانادا بازداشت شد.

در نهایت و به دنبال توافق دادستان‌های آمریکایی با وانژو بر سر پرونده‌اش، او از بازداشت خانگی در کانادا آزاد شد و به چین بازگشت.

پس از آزادی او، دو شهروند کانادایی زندانی در چین آزاد شدند.

چین

بر اساس گزارش وال استریت ژورنال، به مدیران شرکت‌های چینی هوش مصنوعی و سایر صنایع مشابه مانند رباتیک، دستور داده شده برنامه‌های سفر خود را قبل از خروج از کشور گزارش کنند و پس از بازگشت نیز اعلام کنند با چه کسانی ملاقات کرده‌اند.

چین و آمریکا بر سر برنامه‌های هوش مصنوعی با یکدیگر رقابت دارند.

هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک-وی۳ از زمان عرضه خود در ۲۱ دی با پشت سر گذاشتن چت‌جی‌پی‌تی و سایر رقبا، به محبوب‌ترین برنامه رایگان در بازار اپل در ایالات متحده آمریکا، بریتانیا و چین تبدیل شد.

روز ۱۰ بهمن، شرکت فن‌آوری چینی علی‌بابا، نسخه جدیدی از مدل هوش مصنوعی کیوون ۲.۵ خود را منتشر کرد که اعلام شده است در مقایسه با هوش مصنوعی مدل دیپ‌سیک-وی۳ که با استقبال جهانی گسترده‌ای همراه شده است، عملکرد بهتری دارد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.