کدخبر :314919 پرینت
17 بهمن 1403 - 09:19

ببینید | تغییر ریل به سمت واردات قطعات برندهای مورد اعتماد و تولید آن کالاها در داخل کشور

نماینده ویژه رئیس جمهور و رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، گفت: از فعالان در حوزه ملوانی و کولبری خواهش داریم، به جای اینکه کالای ساخته شده را وارد کنند، قطعات را از برندهای مورد اعتماد مردم وارد کنند تا با تولید در کشور، به اشتغالزایی کمک شود و ارزش افزوده آن برای کشور مهیا شود.

متن خبر

دکتر علیرضا رشیدیان، نماینده ویژه رئیس جمهور و رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا پیرامون حمایت از تولید داخل، گفت: یکی از سیاست هایی که در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز دنبال می کنیم توجه واقعی و علمی به نیازهای کشور است.

وی، خاطرنشان کرد: در کشور، جامعه متنوعی داریم که نیازهایی دارند و بخشی از این نیازها تولید داخل است که ما باید در مقابل رقابت های نامناسبی که با کالای قاچاق صورت می گیرد، از آنها محافظت کنیم.

وی، افزود: بخش دیگری وجود دارد که در داخل تولید نمی شود، اما برای واردات مجوز می دهیم و وارد کشور می شود و مردم بر اساس آن واردات از محصول استفاده می کنند.

رشیدیان، اظهار کرد: بخش دیگری باقی می ماند که ما با دولت و دستگاه های مختلف دنبال این بودیم که تکلیف را مشخص کنیم که یکی از این بخش ها گوشی های آیفون بود که باید تعیین تکلیف می‌شد؛ در مسائل دیگری همچون بهداشتی و آرایشی همین مسائلی را داریم.

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، افزود: سیاست ستاد در رابطه با موضوعاتی مانند ملوانی و کولبری این است که به جای اینکه به دنبال کالاهای ساخته شده باشیم و وارد کنیم، بتوانیم در مرزها و مناطق آزاد اقتصادی کالاها را به صورت مواد اولیه و با کیفیت وارد کنیم و با کار کارگران ایرانی تبدیل به محصول نهایی کنیم تا مردمی که دنبال برندهای خاص هستند از برندهای تولید شده در داخل استفاده کنند.

رشیدیان، اظهار کرد: گوشی های آیفون شروع این بخش بوده و در موضوعات دیگر با بخش خصوصی پیگیر هستیم و با توجه به قانونی که در رابطه با ملوانی و کولبری در سال گذشته تصویب شد و امسال هم آیین نامه آن هم در دولت به تصویب رسید، مجوزها را در رابطه با کمیسیون ماده 4 و با مسوولیت وزارت صمت، همین روزها کار را شروع می کند.

نماینده ویژه رئیس جمهور و رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، گفت: از عزیزانمان در حوزه ملوانی و کولبری خواهش داریم، به جای اینکه کالای ساخته شده را وارد کنند، قطعات را از برندهای مورد اعتماد مردم وارد کنند تا با تولید در کشور، به اشتغالزایی کمک شود و ارزش افزوده آن برای کشور مهیا شود.

تصویربردار: مهسا شریفی نیا

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.