کدخبر :314809 پرینت
15 بهمن 1403 - 09:08

فناوری هسته‌ای؛ سکویی برای توسعه در سایر علوم

رئیس سازمان انرژی هسته‌ای گفت: فناوری هسته‌ای، شکافنده و پیش برنده‌ است و شما می‌توانید از پرتو فناوری هسته‌ای توسعه سایر علوم را شتاب بدهید، ما در حال حاضر در همین مسیر قرار گرفتیم و به مرحله‌ای رسیدیم که می‌توانیم از فناوری هسته‌ای استفاده کنیم، یعنی از فناوری هسته‌ای و دستاوردهای آن در حوزه‌های گوناگون استفاده کنیم.

متن خبر

به گزارش سیتنا، محمد اسلامی به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور در برنامه «گفت‌و‌گوی ویژه خبری» گفت: فناوری هسته‌ای، شکافنده و  پیش برنده‌ است و شما می‌توانید از پرتو فناوری هسته‌ای توسعه سایر علوم را شتاب بدهید. این فناوری در همه سرفصل‌ها حضور دارد و تاثیرگذار است.

وی، ادامه داد: وقتی شما وارد این حوزه می شوید و منفعتی که به دست میاورید از زمانی است که به این قابلیت دست پیدا می کنید و می‌توانید از دستاورد آن در کانون‌های گوناگون مصرف استفاده کنید. آن زمان است که باید تحلیل هزینه و فایده انجام بدهید. ما در حال حاضر در همین مسیر قرار گرفتیم و به مرحله‌ای رسیدیم که می‌توانیم از فناوری هسته‌ای استفاده کنیم، یعنی از فناوری هسته‌ای و دستاوردهای آن در حوزه‌های گوناگون استفاده کنیم. الان ما در آغاز این راه هستیم و دستاوردهای خیلی نفیس و ارزشمندی هم داشتیم.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.