کدخبر :311852 پرینت
18 آذر 1403 - 20:02

ببینید | زیرساخت ارتباطی مطلوب؛ لازمه توسعه هوش مصنوعی

دبیر سندیکای صنعت مخابرات ایران گفت: شعار مخابرات پایدار در عصر هوش مصنوعی از این زاویه در نمایشگاه تلکام امسال انتخاب شده است که ما هر چقدر که به هوش مصنوعی علاقه مند باشیم اما زیرساخت ارتباطی متناسب با آن را نداشته باشیم، آن کار پیش نخواهد رفت.

متن خبر

به گزارش خبرنگار سیتنا، مهندس فرامرز رستگار، دبیر و نایب رییس هیات مدیره سندیکای صنعت مخابرات در گفت‌وگو اختصاصی با سیتنا در تشریح جزئیات نمایشگاه تلکام سال 1403، گفت: نمایشگاه تلکام 1403 که از سوم تا ششم دی ماه سال جاری برگزار می شود، از دید برگزارکنندگان، نمایشگاه مادر حوزه آی سی تی است و با محوریت مخابرات پایدار در عصر هوش مصنوع برگزار خواهد شد.

وی، ادامه داد: از مجموعه متخصصین در قالب شرکت ها، دانشگاه ها، سازمان ها اعم از خصوصی و دولتی، شرکت های دانش بنیان و نوپا دعوت به عمل می آوریم، چراکه مخاطبین این نمایشگاه همین قشر هستند و فضای نمایشگاه، فضای خوبی است تا برای گفت‌وگو و تعامل فرصت خوبی را ایجاد کنند.

دبیر و نایب رییس هیات مدیره سندیکای صنعت مخابرات، تاکید کرد: بسیاری از مسائلی که در نمایشگاه تلکام مطرح خواهد شد، مربوط به دستاوردهایی هستند که در گذشته شکل گرفته و اکنون تجاری سازی شده است و قابلیت عرضه دارند، لذا می تواند به شکل گیری کسب و کارها کمک کند و از طرف دیگر فرصتی است که متقاضیان و عرضه کنندگان به توافق برسند و بعد از نمایشگاه کار جدی را با هم پیش ببرند.

رستگار، خاطرنشان کرد: برخی از موارد به چشم انداز آتی کوتاه مدت مربوط می شود تا ذهن ها آماده شود که یک محصول یا دستاوردی در دست تهیه است و به زودی عرضه خواهد شد و با کاربردهای جاری در جهت افزایش بهره وری آن را تطبیق دهند.

دبیر و عضو هیات مدیره کانون هماهنگی فاوا، بیان کرد: نمایشگاه تلکام با شعار مخابرات پایدار در عصر هوش مصنوعی، به این تکیه دارد که بسیاری از شرکت هایی که در حوزه هوش مصنوعی فعال هستند در نمایشگاه حضور پررنگ دارند، اما این سرفصل از این زاویه انتخاب شده است که ما هر چقدر که به هوش مصنوعی علاقه مند باشیم و مقاله بنویسیم و برای آن زمینه های تولید محصول و خدمت را فراهم کنیم تا زیرساخت مخابرات متناسب با آن را نداشته باشیم، آن کار پیش نخواهد رفت.

رستگار، اشاره کرد: ما به عنوان کسانی که تکلیف‌مان آماده سازی زیرساخت ها برای ورود هوش مصنوعی است، اگر همین یک تکلیف را در نمایشگاه به خوبی انجام دهیم، کار بزرگی کرده ایم.

وی، مطرح کرد: صنعت برق نیز باید در نمایشگاه، به صنعت برق به عنوان یکی از زیرساخت ها توجه کند، همچنین شرایط و مشکلات اقتصادی کشور نیز باید زمینه را برای ورود هوش مصنوعی فراهم کند؛ اکنون جلوی حوزه کاری هوش مصنوعی در کشور را آب و جارو می کنیم تا هوش مصنوعی با اشتیاق به سمت ما آید، در غیر این صورت نمی آید، پس از آمدن نیز باید مدیریت شود.

دبیر و نایب رییس هیات مدیره سندیکای صنعت مخابرات، اظهار کرد: نحوه پیاده سازی هوش مصنوعی باید مشخص گردد و تکلیف ما نیز آماده سازی بستر هوش مصنوعی است، لذا ارتباطات باید به شدت تقویت شود و مراکز پردازشی ما نیز چندان کارایی ندارند، همچنین در مراکز دیتاسنترهای ما نیز باید تعداد و ظرفیت افزایش پیدا کند، که این به معنای مخابرات پایدار است.

«همراه اول» و «شرکت مخابرات ایران» حامیان ستاد خبری نمایشگاه تلکام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.