انجام بیش از 14 هزار کیلومتر حفاری و داکتگذاری در پروژه فیبرنوری
معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری گفت: از زمان آغاز اجرای طرح فیبرنوری منازل و کسب و کارها تا کنون با دریافت مجوز حفاری در 750 شهر، بیش از 14 هزار کیلومتر حفاری و داکتگذاری در معابر شهری و بین شهری انجام شده و بیش از هشت میلیون خانوار امکان بهرهمندی از خدمات مبتنی بر فیبرنوری را دارند.
به گزارش سیتنا، مهدی روحانینژاد که در سمینار "توسعه فیبرنوری و نسل پنجم اینترنت؛ مسایل و راهکارها" سخن میگفت، افزود: شروع بکار جدی طرح فیبرنوری منازل و کسب و کارها از 27 اردیبهشت سال 1401 بود که تعدادی از اپراتورهای علاقهمند به این پروژه، تفاهمنامهای را با رگولاتوری امضاء کردند.
وی تاکید کرد: در سال 1401 بیشترین وقت پروژه، درگیر تهیه زیرساختهای مقرراتی و توجیه شهرداریها و سایر ذینفعان پروژه شد و فرایند حفاری با تاخیر آغاز شد ولیکن از سال 1402 و به ویژه با آغاز فرایند پرداخت مشوقها، میزان حفاریها سرعت بیشتری پیدا کرد و تا کنون مجوز حفاری در بیش از 750 شهر صادر و عملیات عمرانی در بیش از 350 شهر آغاز شده است.
روحانینژاد با اشاره به اینکه اپراتورهای متعهد در پروژه فیبرنوری، تجهیزات لازم برای انجام عملیات عمرانی مانند ترنچر، میکروداکت و ... را فراهم کردهاند، اظهار کرد: خوشبختانه اقدامات مناسبی هم از سمت تولیدکنندگان داخلی در این زمینه انجام شده است و اگر موضوع مجوز حفاری در بقیه شهرها به ویژه کلان شهرها تعیین تکلیف شود ایجاد امکان دسترسی مردم به این خدمات با سرعت بیشتری انجام میشود و استانهایی که در زمینه مجوز حفاری بیشترین همکاری را داشته و در نتیجه پوشش بیشتری دارند، طبیعتاً در مقایسه با استانهای دیگر، فرصت بیشتری برای اجرای برنامه جهش اتصال دارند.
معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری با اشاره به تمرکز دولت چهاردهم بر موضوع افزایش میزان اتصال اظهار امیدواری کرد که با اتصال مشترکین به شبکه مبتنی بر فیبرنوری در سال آینده، جهش بزرگی در اجرای پروژه اتفاق بیفتد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید