کدخبر :308945 پرینت
22 مهر 1403 - 12:37

جمعیت کاربران اینترنت چقدر است؟

طبق آخرین آمار ارائه شده توسط استاتیستا، جمعیت کاربران اینترنت جهان تا ژوئیه سال ۲۰۲۴، به پنج میلیارد و ۴۵۰ میلیون نفر رسید که معادل ۶۷.۱ درصد از جمعیت جهان است.

متن خبر

به گزارش سیتنا، از سال ۲۰۱۸ تاکنون روزانه هزاران نفر به دنیای آنلاین پیوسته‌اند. به این ترتیب در سال ۲۰۲۳ بیش از ۵.۳ میلیارد کاربر فعال اینترنت در سراسر جهان وجود داشت که ۶۵.۴ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می‌دادند.

این تعداد در سال ۲۲ برابر با ۵.۱ میلیارد نفر بود. برای مقایسه رشد، تعداد کل کاربران فعال اینترنت در سال ۲۰۱۸ برابر با ۳.۷۲۹ میلیارد نفر یعنی ۴۸.۹ درصد جمعیت کل و ۱۰ سال پیش از آن (۲۰۰۸) ۱.۵۴۵ میلیارد نفر بوده است.

استفاده از اینترنت در اصل از ابتدای سال ۲۰۰۰ تا ۱۳۵۵ درصد افزایش داشته که رشد فعلی تحت‌تأثیر عوامل متعددی از جمله افزایش دسترسی به گوشی‌های هوشمند و داده‌های تلفن همراه، همچنین محبوبیت روزافزون خدمات آنلاین مانند تجارت الکترونیک، تماشای عکس و ویدئو و گسترش رسانه‌های اجتماعی است.

امروزه اکثر کاربران اینترنت موبایل را برای انجام جست‌وجو و به‌روزرسانی اطلاعات ترجیح می‌دهند، چراکه حمل تلفن‌های هوشمند راحت است و روش جست‌وجوی آسانی را ارائه می‌دهند.

حال آمار استاتیستا نشان می‌دهد که جمعیت کاربران اینترنت جهان تا ژوئیه سال ۲۰۲۴، به پنج میلیارد و ۴۵۰ میلیون نفر رسید که معادل ۶۷.۱ درصد از جمعیت جهان است.

 از این تعداد، پنج میلیارد و ۱۷۰ میلیون نفر معادل ۶۳.۷ درصد از جمعیت جهان، کاربر شبکه اجتماعی هستند.

اینترنت با متصل کردن میلیاردها نفر از مردم جهان، رکن اصلی جامعه اطلاعات مدرن است. شمال اروپا از نظر سهم جمعیتی که از اینترنت در سال ۲۰۲۴ استفاده کردند، در میان مناطق جهان در رتبه اول قرار دارد. در هلند، نروژ و عربستان سعودی، ۹۹ درصد از جمعیت تا آوریل سال ۲۰۲۴ از اینترنت استفاده کردند. کره شمالی در نقطه مقابل قرار داشت و استفاده از اینترنت، عملا هیچ ضریب نفوذی در میان جمعیت این کشور وجود نداشت و در رتبه آخر جهانی قرار گرفته است.

 آسیا؛ دارای بزرگترین جمعیت کاربران آنلاین در جهان

آسیا، بزرگترین جمعیت کاربران آنلاین جهان را در خود جای داده است که به بیش از دو میلیارد و ۹۳۰ میلیون نفر می‌رسند. اروپا با حدود ۷۵۰ میلیون کاربر اینترنت، در رتبه دوم قرار دارد.

چین، هند و آمریکا از نظر جمعیت کاربران اینترنت، در میان کشورهای جهان، در رتبه برتر ایستاده‌اند.

تا سال ۲۰۲۳، سهم کاربران اینترنت زن در سراسر جهان، ۶۵ درصد بود که پنج درصد کمتر از مردان بود. نابرابری جنسیتی در استفاده از اینترنت، در کشورهای عربی و آفریقا بیشتر بود و به حدود ۱۰ درصد می‌رسد.

مناطق دیگر جهان مانند کشورهای مستقل مشترک المنافع و اروپا، نابرابری جنسیتی کمتری نشان دادند. تا سال ۲۰۲۳، استفاده از اینترنت در سطح جهانی، در میان گروه سنی ۱۵ تا ۲۴ سال در همه مناطق، بالاتر بود و جوانان در اروپا با ۹۸ درصد، بزرگترین ضریب نفوذ استفاده از اینترنت را داشتند. در مقابل، میانگین جهانی استفاده این گروه سنی از اینترنت، ۷۹ درصد بود.

سطح درآمد کشورها هم عامل مهمی برای دسترسی به اینترنت است و ۹۳ درصد جمعیت کشورهای صاحب درآمد بالا از اینترنت استفاده می‌کنند، در حالی که این سهم برای کشورهای درآمد پایین، فقط ۲۷ درصد است.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.