وی افزود: درآمد عملیاتی شرکت مخابرات در سال ۹۹ به میزان هشت هزار و پانصد میلیارد تومان بود که در سال ۱۴۰۲ به ۲۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان رسید. مشکل این است که هزینهها نیز اضافه میشود، روند افزایش هزینهها را کاهشی کردهایم. در مخابرات ایران دو اتفاق رخ داد که افزایش درآمد عملیات و کاهش هزینهها بود. با این حال هنوز شرکت مخابرات از نظر درآمد و هزینه در بخش ثابت به نقطه سر به سر نرسیده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات افزود: این شرکت در سه سال گذشته برای توسعه بخش مخابرات ۶۰ هزار میلیارد تومان در بخش ثابت و سیار سرمایهگذاری کرده است. با این وضعیتی که شرکت مخابرات و اپراتورها در موضوع درآمدی دارند از موضوع توسعه دور نماندهاند و عقبگرد نکردهاند. تقریبا نزدیک همین ۶۰ همت بابت حق السهم در بخش سیار و ثابت به دولت پرداخت کردیم.
سلطانی خاطرنشان کرد: به علت عدم توانایی تنظیمگر در بخش تنظیمگری نتوانسته به نقطه سر به سر در موضوع درآمد و هزینه برسد. در سال ۱۴۰۲ قرار بود سه چالش برای مخابرات حل شود. اثر این کار و عدم تنظیمگری به موقع و مناسب حداقل عدم النفع چهار همت داشته است. موضوع ابلاغ تعرفههای تجاری، عدم اصلاح تعرفه lss (اجارهای که شرکتهای خصوصی بابت کابلی که از شرکت مخابرات به خانه مردم میرود پرداخت میکنند) و عدم تصویب بستههای ارتباطی سه چالشی هستند که رفع نشدن آنها باعث ضرر مالی بسیار زیادی شده است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید