کاهش مصرف انرژی و آلایندههای محیط زیستی از طریق تولید فولاد با تکنولوژی روز
کارخانه زمزم ۳ با جایگزینی تکنولوژی به روز، ظرفیت تولید ۲۲۰ تن آهن اسفنجی در ساعت با درجه فلزی ۹۳ درصد و کربن ۲.۲ را دارا است که با کاهش قابل توجه میزان مصرف انرژی و نیز آلایندههای محیط زیستی همراه خواهد بود.
به گزارش سیتنا، دکتر سید ابراهیم رئیسی در ادامه برنامههای سفر به استان خوزستان، ضمن افتتاح رسمی کارخانه فولاد زمزم ۳ به عنوان بزرگترین تولیدکننده آهن اسفنجی در کشور و یکی از بزرگترین واحدهای تولید فولاد در غرب آسیا، از بخشهای مختلف این واحد بازدید کرد و با توضیحات دستاندرکاران و مدیران مجموعه از جزئیات فعالیتها و تولیدات آن مطلع شد.
آهن اسفنجی در زنجیره ارزش به عنوان ماده اولیه مورد نیاز واحدهای فولادسازی، ذوب و ریختهگری مورد استفاده قرار میگیرد و در واقع یکی از محصولات میانی در زنجیره ارزش فولاد است که نقش موثری در افزیش کیفیت محصول نهایی دارد و کارخانه زمزم ۳ به عنوان سوپرمگامدول آهن اسفنجی، جمهوری اسلامی ایران را از این حیث بینیاز خواهد کرد.
کارخانه زمزم ۳ در زمینی به مساحت حدودی ۲۱ هکتار ایجاد شده و در احداث آن تا بیش از ۶۰ درصد از توانمندیهای تامین و تولیدکنندگان داخلی از جمله شرکتهای دانشبنیان ایرانی بهره گرفته شده است.
برای احداث این کارخانه در مجموع ۱۵۱ میلیون یورو سرمایهگذاری شده که ارزش روز این سرمایهگذاری معادل شش هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است.
ظرفیت تولید سالیانه کارخانه زمزم ۳، یک میلیون و ۷۶۰ هزار تن آهن اسفنجی است که قابل افزایش تا دو میلیون تن میباشد. این کارخانه با جایگزینی تکنولوژی بهروز «میدرکس»، ظرفیت تولید ۲۲۰ تن آهن اسفنجی در ساعت با درجه فلزی ۹۳ درصد و کربن ۲.۲ را دارا است که با کاهش قابل توجه میزان مصرف انرژی و نیز آلایندههای محیط زیستی همراه خواهد بود.
با بهرهبرداری رسمی از این واحد ۲۰۰ فرصت شغلی مستقیم و پایدار ایجاد خواهد شد.
همچنین علاوه بر افتتاح کارخانه زمزم ۳، کارخانه فولاد آتیه خاورمیانه نیز از طریق ویدئوکنفرانس افتتاح خواهد شد.
طرح فولاد آتیه خاورمیانه اهواز، با ظرفیت تولید ۶۰۰ هزار تن اجرا شده و محصول تولیدی آن، ورقهای فولادی گرم است.
ارزش سرمایهگذاری در این طرح ۵۰ هزار میلیارد ریال است و با بهرهبرداری از آن حداقل یک هزار فرصت شغلی پایدار ایجاد میشود.
احداث کارخانه فولاد آتیه خاورمیانه در فاز اول برای تولید ۳۶۰ هزار تن نورد ورق عریض از سال ۱۳۹۹ آغاز شد و در فاز دوم که با ساخت کوره دوم تکمیل خواهد شد، ظرفیت تولید به ۶۰۰ هزار تن در سال خواهد رسید.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید