برنج صورتی، غذایی عجیب با مزهای باورنکردنی
بسیاری از محبوبترین غذاهای آماده متشکل از برنج و گوشت گاو است. اکنون، دانشمندان در کره موفق شدهاند سلولهای گوشتی را در داخل دانههای برنج رشد دهند تا یک غذای آماده همه جانبه ایجاد کنند.
به گزارش سیتنا، سوهیئون پارک (Sohyeon Park)، از دانشگاه یونسی (Yonsei)، کره جنوبی، میگوید: تصور کنید که تمام مواد مغذی مورد نیاز خود را از برنج پروتئینی بدست آوریم.
برنج در حال حاضر سطح مواد مغذی بالایی دارد، اما افزودن سلولهای دامی به آن میتواند آن را بیشتر تقویت کند. ما معمولا پروتئین مورد نیاز خود را از گوشت به دست میآوریم، اما تولید گوشت، منابع و آب زیادی مصرف و گازهای گلخانهای زیادی آزاد میکند.
گوشت گاو پرورشی معمولا از سلولهای گاو که در یک «داربست بیولوژیکی» ساخته شده از ژلاتین یا کلاژن قرار داده شده است، رشد میکند که به آن اجازه میدهد شبیه برشهای واقعی گوشت باشد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید