استراتژی قدرتهای پیشروی هوش مصنوعی جهان برای ایجاد لایههای حفاظتی
مقامات آمریکایی و اروپایی با شرکت در نشست هوش مصنوعی در بریتانیا از همکاری با «کشورهای همفکر» برای ایجاد نردههای محافظ در مقابل هوش مصنوعی صحبت خواهند کرد.
به گزارش سیتنا به نقل از آسوشیتدپرس، این اجلاس اندکی پس از آن برگزار میشود که جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، یک فرمان اجرایی را در مورد این فناوری نوظهور صادر کرد.
کامالا هریس قرار است روز سهشنبه ۹ آبان به بریتانیا سفر کند و در این اجلاس سخنرانی کند.
هریس پیش از شرکت در اجلاس «هوش مصنوعی»، درباره این موضوع سخنرانی خواهد کرد و رویکرد دولت دموکراتیک آمریکا در این زمینه را شرح خواهد داد.
کریستن الن، سخنگوی هریس، گفت هدف از این گردهمایی آیندهای است که «در آن همه افراد از آسیبهای هوش مصنوعی در امان باشند و هر فرد بتواند به طور برابر از مزایای آن بهرهمند شود.»
دولتهای سراسر جهان در تلاش هستند که هر چه زودتر دستورالعملهایی را برای هوش مصنوعی تعیین کنند. علاوه بر فرمان اجرایی رئیس جمهوری آمریکا، اتحادیه اروپا نیز روی تکمیل مجموعهای جامع از مقررات که خطرناکترین کاربردهای این فناوری را هدف قرار میدهد، کار میکند.
ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا، امیدوار است که در این نشست نقش مهم بریتانیا در مورد هوش مصنوعی به نمایش گذاشته شود.
چین نیز به این نشست دعوت شده است. این در حالی است که مقامات آمریکایی و اروپایی از همکاری با «کشورهای همفکر» برای ایجاد نردههای محافظ در مقابل هوش مصنوعی صحبت کردهاند.
سوناک در سخنرانی روز پنجشنبه ۴ آبان از این دعوت در مقابل انتقاداتی که چین باید حذف میشد، دفاع کرد، هر چند نتوانست با «۱۰۰ درصد قطعیت» بگوید که آیا پکن در این نشست شرکت خواهد کرد یا نه.
او حضور تمام قدرتهای پیشرو هوش مصنوعی جهان را برای یک استراتژی جدی لازم دانست و در مورد دعوت چین به این نشست گفت: «این شاید کار آسانی نبود، اما کار درستی بود.»
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید