وکیل تخلفات اداری به چه اموری رسیدگی میکند؟
خدمات قابل ارائه وکیل تخلفات اداری، مربوط به رسیدگی به پروندههای دیوان عدالت اداری می شود.
گزارش آگهی/ اگر اطلاعات کافی درباره خدمات وکیل تخلفات اداری ندارید و نمی دانید چه زمانی باید از کمک این وکلا استفاده کنید تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
وکیل تخلفات اداری چه کسی است؟
گاهی اوقات پیش می آید که کارمندان و کارکنان یک اداره علیرغم وجود مقررات اداری کارهایی را انجام می دهند که خلاف قوانین اداری است. حتی گاهی اوقات انجام ندادن برخی از کارها می تواند خلاف قانون باشد.
در صورت بروز چنین اتفاقاتی گفته می شود تخلفات اداری صورت گرفته است. قوانین اداری در کشور ایران جزو قوانین بسیار پیچیده هستند. به خاطر همین افرادی که در این زمینه به مشکل بر می خورند به دلیل عدم آگاهی درباره قوانین، نمی توانند حق قانونی خود را بگیرند.
وکیل تخلفات اداری به دلیل اینکه با کلیه قوانین آشنایی دارد، میتواند در مدت زمانی کوتاه، فرایند قضایی پرونده را پیگیری نماید. معمولاً مجازات های بسیار سنگینی برای تخلفات اداری تعیین می شود؛ بنابراین افرادی که بتوانند ثابت کنند کارمندان ادارههای اجرایی جرم مرتکب شدهاند، می توانند به راحتی از آن ها شکایت کنند، اما برای اثبات جرم باید دلایل کافی داشته باشند و بتوانند مدارکی را برای ارجاع به دادگاه آماده نمایند که ارزش تحقیق و بررسی داشته باشد.
به عنوان مثال برای اعتراض به نتایج مصاحبه استخدامی در ادارههای دولتی متقاضی میتواند از کمک وکیل تخلفات اداری استفاده کند. به این صورت دیگر جمع آوری ادله کافی و مدارک مورد نیاز برای اثبات جرم، به عهده وکیل تخلفات اداری است. روند پرونده قضایی نیز با تحقیق و بررسی پیش می رود و در مدت زمان کوتاهی نتیجه تحقیقات مشخص می شود. در صورتی که با روال این گونه پروندهها آشنایی ندارید، میتوانید از تجربه افرادی که با کمک وکلای سایت دیوان عدالت اداری پروندههای خود را به نتیجه رساندهاند، استفاده کنید.
تخلف اداری چیست؟
تخلفات اداری شامل کارهایی میشوند که ضمن به هم ریختن نظم کشور، باعث تضییع حقوق شهروندان میشود. تمامی کارکنان و کارمندان سازمانها و ارگانها قبل از اینکه قرارداد کاری خود را امضا کنند و استخدام شوند، بایستی متعهد شوند که به درستی وظایف محوله را انجام دهند و بر اساس نظم، قانون و اساسنامه آن سازمان، مرتکب تخلفات اداری نمی شوند.
گاهی اوقات انجام ندادن وظایف جزو تخلفات اداری محسوب میشود. گاهی اوقات انجام دادن اموری که در قانون به آن ها اشاره شده، به عنوان تخلفات اداری محسوب میشود. به خاطر اهمیت زیاد مقوله تخلفات اداری، قوانین خاصی برای رسیدگی به این تخلفات تصویب شده است و رسیدگی به پروندههای مربوط به تخلفات اداری کار سادهای نیست.
کارمندان و کارکنانی که به عنوان متخلف شناخته شوند، بایستی به هیئتهای بدوی که برای رسیدگی به پرونده تشکیل شدهاند، پاسخگو باشند. گاهی اوقات پس از بررسی پروندهها، کارکنان و کارمندان به رأی صادرشده اعتراض دارند. به همین خاطر از کمک وکلای دیوان عدالت اداری برای اعتراض به رأی هیئت رسیدگی به تخلفات اداری استفاده میکنند.
حوزه اختیارات و خدمات قابل ارائه وکیل تخلفات اداری
حوزه اختیارات وکیل تخلفات اداری متمایز از وکیل کمیسیون ماده صد است. اگرچه پروندههای مربوط به کمیسیون ماده ۹۹ مانند تخلفات اداری در دیوان عدالت بررسی میشوند، اما حوزه اختیارات آن ها با یکدیگر متفاوت است. به همین خاطر است که برای انجام برای رسیدگی به پروندههای مختلف باید از مشاوره حقوقی وکلای متخصص در همان زمینه استفاده شود. برای اینکه با حوزه اختیارات وکلای تخلفات اداری آشنا شوید و بهتر بدانید که این وکلا به چه اموری رسیدگی میکنند، در ادامه به فعالیت ها و خدمات وکیل تخلفات اداری اشاره میکنیم.
اثبات جرم
در بخش های پیش اشاره شد که مهم ترین کار برای پیگیری پروندههای تخلفات اداری، اثبات جرم است. گاهی اوقات کارکنان و کارمندان اعمالی انجام می دهند که خلاف شئون اسلامی یا رفتارهایی است که باید در محل کار داشته باشند. حتی گاهی اوقات بعضی از کارمندان به خاطر غرض ورزی نسبت به شخصی از اجرای قوانین کوتاهی میکنند؛ بنابراین فردی که به عنوان یک شاکی عادی از این رفتار کارمندان شکایت داشته باشد، به راحتی نمی تواند چنین جرمهایی را اثبات کند.
اما با استفاده از مشاورههای وکلای مجرب و حرفهای در کوتاه ترین زمان ممکن می تواند جرم فرد مورد نظر را ثابت کند. گاهی اوقات پیش میآید که کارمندان در محل خدمت خود حاضر نمی شوند و یا به صورت مکرر بدون اجازه از محل کار خارج می شوند. حتی ممکن است اسناد محرمانه آن اداره یا سازمان را برملا کنند و در نگهداری اموال دولتی اهمال نمایند. چنین سهل انگاری ها و بی دقتی هایی که کارکنان در زمینه وظایف خود انجام می دهند، جزو تخلفات اداری است؛ زیرا دستورات مقامهای مافوق خود را زیر پا می گذارند و کم کاری می کنند. این گونه موارد به راحتی توسط وکیل تخلفات اداری قابل پیگیری است.
پیگیری پرونده پیگیری
پرونده از ابتدا تا انتهای ثبت دادخواست و ارائه آن به دیوان عدالت اداری توسط وکیل متخصص انجام می شود. گاهی اوقات پروندههای اداری بهقدری پیچیده می شوند که به اختلاس اموال دولتی مربوط می شوند. در این مواقع است که ارائه کردن مدارک و ادله کافی اهمیت زیادی پیدا می کند.
همچنین اشخاص حقیقی و حقوقی نمیتوانند به صورت حضوری به دیوان عدالت مراجعه نمایند و برای پیگیری پرونده اقدام کنند. در این مواقع است که وکیل دیوان عدالت اداری میتواند پروندههای مرتبط را به راحتی بررسی کند و پس از طرح شکایت در این مرجع قضایی، مراحل حساس رسیدگی به پرونده را پیگیری نماید.
این گونه دیگر وقت شاکیان تلف نمیشود و پس از طرح دعوی با آماده کردن اسناد و مدارک لازم، مراحل رسیدگی به پرونده را پیگیری مینماید.
دریافت رأی
با حضور یک وکیل با تجربه و متخصص در زمینه تخلفات اداری، مراحل رسیدگی به پرونده خیلی سریع طی می شود. پس از تشکیل دادگاه بدوی و اعلام رأی اولیه وکیل تخلفات اداری می تواند در صورت مورد تائید نبودن رأی صادر شده، نسبت به این رأی اعتراض کند و مجدداً پرونده را به جریان بیندازد.
سخن پایانی
تخلفات اداری معمولاً در سازمانها و ارگان های مختلف اتفاق میافتند، اما قانون برای رسیدگی به این تخلفات یک مرجع قضایی تعیین کرده که به این پروندههای حساس و پیچیده رسیدگی نماید. استفاده از کمک وکلای سایت دیوان عدالت می تواند برای شاکیان حقیقی و حقوقی چنین پرونده هایی چاره گشا باشد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید