واتساپ در واکنش به ادعای ایلان ماسک: نگران استفاده غیرمجاز از میکروفون خود نباشید!
پیامرسان «واتساپ»، از زیرمجموعههای شرکت «متا» به ادعای استفاده غیرمجاز از میکروفون کاربران پاسخ داد. به گفته واتساپ، این مشکل به دلیل وجود باگی در سیستم اندروید است که به اشتباه نشان میدهد که میکروفون برخی کاربران کار کرده است.
به گزارش سیتنا، پیامرسان واتس اپ در توییت دیگری تأکید کرد که میکرفون تنها هنگامی کار میکند که کاربر در حال برقراری تماس یا ضبط پیام شنیداری یا تصویری باشد و حتی در چنین شرایطی نیز ارتباطات با رمزگذاری محافظت میشود و واتساپ دسترس به آنها نخواهد داشت.
به گفته این پیامرسان، با توجه به وجود این باگ در سیستم اندروید، از شرکت کوگل خواسته است تا این مشکل را برطرف کند.
ایلان ماسک سهشنبه از مارک زاکربرگ، رئیس متا به دلیل نگرانیهای مربوط به حفظ حریم خصوصی کاربران انتقاد کرده بود.
او اسکرینشاتی از یک کارمند ایرانی توییتر، را به اشتراک گذاشت که نشان میداد در طول شب اپلیکیشن واتساپ چندین بار از میکروفون تلفن او استفاده کرده است.
این اسکرینشات نشان میدهد که میکرفون این کاربر از ساعت ۴:۲۰ تا ۶:۵۳ دقیقه صبح چندین بار کار کرده است.
این مهندس ایرانی در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: «وقتی که خواب بودم.» ایلان ماسک هم در توییتی این پیام را به اشتراک گذاشت و نوشت: «واتساپ قابل اعتماد نیست.»
برخی از کاربران و کارشناسان حوزه فناوری نیز میگویند که آنها نیز مشکل مشابهی را تجربه کردهاند.
ایلان ماسک سهشنبه اعلام کرد که توییتر قصد دارد پیامرسان رمزگذاری شده خود را که کاملا ایمن است، راهاندازی کند. به گفته او، این پیامرسان قابلیت این را دارد که تنها کاربران در یک چت خاص را قادر میسازد تا پیامهای خود را بخوانند، و حتی برای شرکتی که این سرویس را ارائه میدهد، غیرقابل دسترس خواهد بود.
ایلان ماسک گفت که پیامهای مستقیم رمزگذاری شده توییتر «دیام» از ۱۰ مه، زمانی که قرار است سیستم این شبکه اجتماعی بهروزرسانی شود، در دسترس کاربران قرار میگیرد.
او در ادامه افزود: «به زودی چت صوتی و تصویری از وسیله شما با هر کسی در این پلتفرم ارائه میشود، و میتوانند بدون دادن شماره تلفن با مردم از هر نقطه جهان صحبت کنید.
فیسبوک مارک زاکربرگ در سال ۲۰۱۶ پیامرسان رمزگذاری شده را ارائه کرد. این سرویس بعدها «چت مسنجر» نامیده شد. واتساپ این پیامرسان را پیش از فیسبوک در سال ۲۰۱۲ ارائه کرده بود که بسیار مورد توجه قرار گرفت. فیسبوک در سال ۲۰۱۴ واتساپ را به قیمت ۲۲ میلیارد دلار خرید.
ایلان ماسک یکی از منتقدین جدی مارک زاکربرگ است و حتی پیش از خرید توییتر به شدت از عملکرد او و شرکت متا انتقاد میکرد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید