کدخبر :275096 پرینت
20 آذر 1401 - 10:37

توسعه فیبرنوری؛ نخستین گام برای ایجاد زیست بوم جدید مخابرات

رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران گفت: توسعه فیبرنوری انتهای کار ما نیست و نخستین گام برای ایجاد زیست بوم جدید مخابرات است و باید بین ۵۰۰ تا یک هزار میلیارد تومان در گلستان هزینه صرف شود و می‌خواهیم از سرمایه اصلی شرکت به استان‌ها قرض دهیم و بتوانیم هزینه جاری اجرایی این طرح را تامین کنیم.

متن خبر

به گزارش سیتنا، ابراهیم محمودزاده در مراسم آغاز عملیات اجرایی نهضت جهادی توسعه فیبرنوری مخابرات ایران در استان گلستان ادامه داد: امروز ما نیازمند یک مدل کسب و کار برای مخابرات در همه استان ها و کشور هستیم، مدل های کسب و کار به عبور از بن بست استراتژیک کمک می کند.

محمودزاده به موضوع ایجاد زیست بوم جدید در مخابرات که یکی از آنها توسعه فیبر است اشاره کرد و گفت: امروز بنا داریم که بتوانیم یکی از موضوعاتی که در حوزه مخابرات پیگیری کنیم توسعه فیبرنوری است تا بتوانیم نگار جدیدی در حوزه مخابرات ایجاد کنیم.

وی افزود: توسعه فیبرنوری انتهای کار ما نیست و نخستین گام برای ایجاد زیست بوم جدید مخابرات است و باید بین ۵۰۰ تا یک هزار میلیارد تومان در گلستان هزینه صرف شود و می خواهیم از سرمایه اصلی شرکت به استان ها قرض دهیم و بتوانیم هزینه جاری اجرایی این طرح را تامین کنیم.

این مقام مسئول افزود: باید از منابع غیرمولد برای اجرای فیبر که زیرساخت مهم توسعه استان ها است را بتوانیم اجرایی کنیم و گلستان شاخص های برجسته ای دارد که می توانیم به توسعه روستایی در آن اشاره کرد.

محمودزاده بیان کرد: جنگ بزرگی بین ابرقدرت های تکنولوژی رقم خورده است و هر روز اتفاقات جدیدی رقم می خورد و اگر صحبت از توسعه می کنیم نباید تصور کنیم که در یک سال یا دو سال این توسعه پایان می باید بلکه سیار است و هر ساله در حال پیشرفت است.

رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران گفت: گلستان در بخش فناوری و ارتباطات شاخص های برجسته و ظرفیت های مناسبی دارد.

وی در آیین آغاز عملیات اجرایی نهضت جهادی توسعه فیبرنوری شرکت مخابرات ایران، اظهار کرد: شرکت مخابرات ایران از نظر تعرفه خدمات شرایط مناسبی ندارد زیرا با توجه به تورم و سایر شاخص های اقتصادی نرخ بازگشت سرمایه آن جزو کمترین هاست.

رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران افزود: توسعه باید تدریجی یا با روند تحولی انجام شود که برای شرکت مخابرات، توسعه تدریجی جوابگو نخواهد بود.

وی با بیان این نکته که ایجاد تحول در مخابرات منوط به تدوین برنامه پنج ساله است، گفت: ما نیازمند یک تغییر در برنامه ها و سیاست ها به منظور تنوع در ارائه خدمات هستیم.

رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران بابیان اینکه ما در حوزه مخابرات فقط بر برخی زیرساخت ها کار کردیم، گفت: با توجه به سایر حوزه ها امروز باید تحولی در بخش مخابرات و فناوری ارتباطات ایجاد کنیم.

غلامعلی شهمرادی مدیر مخابرات منطقه گلستان در این مراسم با بیان اینکه گلستان دارای ۱۴ شهرستان و ۳۵ شهر و بیش از هزار روستاست، افزود: حدود نیمی از جمعیت شهری استان از فناوری و اینترنت برخوردار است.

وی ضمن یادآوری این مطلب که سرانه تولید ناخالص استان ۴۰۹ میلیون تومان است، اظهار کرد: تلاشمان بر این است که در افق ۱۴۰۴ با توسعه تکنولوژی، سرانه تولید استان به متوسط کشوری برسد.

شهمرادی تعداد مشترکان تلفن ثابت را ۶۰۰ هزار مشترک اعلام کرد و گفت: همچنین در بخش تلفن همراه هم دو میلیون و ۲۰۰ هزار مشترک همراه اول در استان داریم.وی ادامه داد: از ۹۳۰ روستای بالای ۲۰ خانوار ۸۸۳ روستا دارای اینترنت پرسرعت هستند و همچنین ۷۰۳ روستا از اینترنت خانگی بهره مند هستند که این محصول زحمات مجموعه شرکت مخابرات است.

مدیر مخابرات منطقه گلستان با بیان اینکه سه هزار کیلومتر فیبر نوری در نقاط مختلف استان داریم، افزود: از این تعداد یک هزار و ۶۰۰ کیلومتر فیبر نوری در روستاهای استان ایجاد شده است.

وی با اعلام این مطلب که ۴۲۲ روستا از ۹۳۰ روستای گلستان از شبکه فیبر نوری برخوردار هستند، افزود: ۶۰۰ کیلومتر فیبر نوری بین شهرهای استان و ۸۰۰ کیلومتر هم در شهرستان های استان ایجاد شده است.شهمرادی با بیان اینکه ۱۵۰ سازمان به شبکه فیبر نوری متصل هستند، گفت: از این تعداد ۶۵ سازمان دولتی و سایر سازمان ها بخش خصوصی است.

گلستان عزم خویش را برای صعود به بام پیشرفت جزم کرده است نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس گفت: گلستان عزم خویش را برای صعود به بام پیشرفت جزم کرده و آرام آرام در مسیر تحول قرار گرفته است.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.