نسخه طب سنتی برای کبد چرب
یک متخصص طب سنتی گفت: کبد چرب ناشی از پُرشدگی مواد اضافه در کبد است و هنگامی که تناسب بین ورود، مصرف و دفع مواد غذایی از بین میرود، این بیماری به وجود میآید.
به گزارش سیتنا، نعمتاله مرادی، با اشاره به اینکه کبد چرب ناشی از تجمع مواد زائد در کبد است و پرهیز، فعالیت بدنی و مصرف غذاهای خاص در درمان مؤثر است، اظهار کرد: افرادی که مبتلا به کبد چرب شدهاند در صورتی که میزان درگیری کبد آنها در حد ضعیفی باشد و همچنین اگر میزان آنزیمهای کبدی هنوز در حد نرمال باشد میتوانند از روشهای تغذیهای و یا طبیعی جهت درمان بیماری خود بهرهمند شوند.
وی ادامه داد: مصرف شربت عسل، آب لیمو و کاسنی روزی یک لیوان صبح ناشتا و یک لیوان آخر شب جهت درمان این بیماری و تسریع در سیر بهبودی آن مؤثر است، البته باید توجه داشت که برای این راهکار باید یک و نیم لیوان آب لیموی تازه را با یک قاشق مرباخوری عسل و چهار و نیم لیوان کاسنی مخلوط کرد تا بتوان طی شبانه روز مصرف آنرا مدنظر قرار داد.
مرادی عنوان کرد: مصرف یک قاشق چایخوری سیاه دانه در صبح و شب نیز توصیه میشود، البته سیاه دانه باید حتماً جویده شود و اگر همراه با کمی عسل طبیعی استفاده شود اثر بیشتری دارد.
این متخصص طب سنتی افزود: مصرف روزانه دو الی سه عدد سیب کامل صبحها قبلاز صبحانه و آخر شب میتواند در درمان این بیماری استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه مصرف پیوسته سالاد کاهو، کلم، هویج، روغن زیتون و آبغوره هفتهای پنج بار توصیه میشود، ادامه داد: مصرف شربت عسل، آب لیمو و کاسنی روزی یک لیوان صبح ناشتا و یک لیوان آخر شب جهت درمان این بیماری و تسریع در سیر بهبودی آن مؤثر است.
مرادی با اشاره به استفاده از ترکیب چهار بذر برای درمان کبد چرب در طب سنتی، بیان کرد: تخمهای کاسنی، خرفه، خربزه و خیار را با هم نیمکوب کرده و کمی از آن را از شب در عرق کاسنی و شاهتره خیسانده و صاف کنید و صبح آن را مصرف کنید، بعد از ظهر نیز از این مخلوط چهار بذر دوباره در عرق کاسنی و شاهتره خیسانده و مصرف کنید، بهتر است که مصرف این دارو با غذا فاصله داشته باشد و پس از خوردن دارو نیز تا یک ساعت غذا نخورید.
این متخصص طب سنتی با بیان اینکه افراد مبتلا به کبد چرب روزانه یک لیوان مخلوط عرق کاسنی و شاه تره بنوشند، عنوان کرد: مصرف غذاهایی که انرژی زیادی تولید نمیکنند مانند انواع آشها، خورشهایی که با سبزیجات تهیه میشوند و سوپ، در درمان مفید بوده و بهتر است کسانی که معده ضعیف ندارند، خورشها را کمی ترشتر تهیه کنند.
وی تصریح کرد: چای ترش، چای سبز، آلبالو، آب آلبالو، آب زرشک، آبغوره و عناب در دوره نیز درمان کمک کننده است.
مرادی با اشاره به اینکه یکیاز توصیههای ما عدم نوشیدن آب یخ، به ویژه آبی است که جرم یخ درون آن وجود دارد، عنوان کرد: به جای آب نوشیدنی عسل، آب و آبلیمو استفاده کنند، اگر این روند را افراد دو تا سه ماه اجرا کنند و در طول این مدت بیشتر غذاهایشان آبپز باشد و از انواع سوپها با سبزیجات مختلف استفاده کنند، رو به بهبودی میروند.
این متخصص طب سنتی تأکید کرد: افرادی که مبتلا به کبد چرب هستند در صورتی که بیماریشان در حد متوسط و یا شدید و یا همراه با افزایش آنزیمهای کبدی باشد علاوهبر این بیماری ممکن است به دیابت، فشارخون و چاقی زیاد نیز مبتلا شوند که برای جلوگیری از بروز عوارض ناشی از این بیماریها لازم است درمان خود را تحت نظر پزشکان مربوطه انجام دهند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید