در صورت امضای برجام، به حمایتها از شرکتهای داخلی اعم از تولیدکننده، مشاور، پیمانکار و خدمات دهندگان ادامه دهید
در نشست تشکل های بخش خصوصی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با وزیر ارتباطات که دوشنبه هفتم شهریورماه سال جاری برگزار شد، فعالان بخش خصوصی این حوزه به بیان نقطهنظرات و پیشنهادهای خود پیرامون عملکرد یکساله وزارت ارتباطات در دولت سیزدهم پرداختند و در ادامه وزیر ارتباطات و معاونان وی به برخی ابهامات و سوالات پاسخ گفتند.
به گزارش سیتنا، در نشست تشکل های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با وزیر ارتباطات که روز دوشنبه هفتم شهریورماه سال جاری برگزار شد، عیسی زارع پور مطرح کرد: در ده سال گذشته در لایه تجمیع اتفاق ویژهای را شاهد نبودهایم. در این لایه خود متولی اصلی یعنی شرکت مخابرات ایران، معترف به این مسئله است که در برخی از استانها وضعیت به مرز بحران رسیده است؛ چرا که در سالهای گذشته در لایه تجمیع به غیر از دو سه استان، سرمایه گذاری برای نوسازی و توسعه رخ نداده و این مسئله غیر قابل کتمان است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه نگاه دولت سیزدهم به حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات یک نگاه ایجابی است تاکید کرد که در این دولت برای نوسازی و توسعه شبکه ارتباطی، سرمایه گذاری بیسابقهای انجام گرفته است.
در بخش دیگری از این نشست، داوود ادیب رییس اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران ضمن تشکر از زحمات وزیر ارتباطات در طول مدت یک ساله دولت سیزدهم، بیان نمود که زحمات و تلاش های مجموعه وزارت ارتباطات در طول مدت یک سال گذشته قابل تقدیر و تشکر است و مشخص است که برنامه های هشت گانه مطرح شده توسط وزیر ارتباطات به صورت هموزن و با عملکرد مثبت در حال انجام بوده و برنامه های عملیاتی مرتبط با راهبردهای مد نظر وزیر ارتباطات، موفقیت قابل ملاحظه ای را داشته است.
ادیب همچنین مطرح نمود: اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران آمادگی خود را جهت ایجاد پایگاه های صادراتی در کشورهای هدف اعلام نموده و امیدوار است که با هماهنگی معاونت فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات، اهداف مد نظر وزارت متبوع در حوزه صادرات محقق گردد.
به گزارش سیتنا، در ادامه، اسماعیل ثنایی، نایب رییس اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران در این نشست مطرح نمود: چون احتمال امضای برجام جدید در راه است، لطفا دست از حمایت خود از شرکتهای داخلی اعم از تولید کننده، مشاور، پیمانکار و ... برندارید. همه ما ، واهمه داریم که دوباره چشم دولت به دلارهای سبز بیافتد و این همه زحمت و پایداری که در طول چند سال گذشته صورت پذیرفته است، نادیده گرفته شود. ضمنا باید بدانیم که حتی در صورت توافق، تحریم های جدی برداشته نخواهد شد لذا به هیچ وجه نباید همچون گذشته فریب برجام را بخوریم.
ثنایی در بخش دیگری از سخنانش مطرح نمود: با توجه به برنامه پنج ساله هفتم که در دست تهیه است، یکی از محورهای مهمی که قرار است هدف گذاری شود، افزایش چشمگیر سهم بخش خصوصی است که در حال حاضر و در بهترین مواقع، تنها 20 درصد از سهم اقتصاد را بر عهده داشته است.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین موانع رشد بخش خصوصی، قراردادهای یکطرفه است که همواره به نفع کارفرماهای دولتی و خصولتی است. بیایید از همین وزارتخانه و تمامی شرکتهای تابعه، این مهم را شروع کنید، تا بلکه بخش مظلوم خصوصی در رابطه با دولتی ها و خصولتی ها، تضعیف نشوند.
گفتنی است که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهندس علی اصغر انصاری، معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی این وزارتخانه را موظف به پیگیری این موضوع نمود و مقرر گردید که این معاونت با برگزاری جلساتی با تشکل ها موارد مطروحه را بررسی کند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید