هوشمندسازی معادن؛ نیاز بخش معدن
معاون هماهنگی و محیط کسبوکار وزارت صمت گفت: هوشمندسازی باید در بخش معادن دنبال شود و در همین راستا تفاهمنامهای بین وزارت صمت، ایمیدرو، وزارت ارتباطات و معاونت علمی ریاست جمهوری امضا شده تا این موضوع شتاب پیدا کند.
به گزارش سیتنا، سید مهدی نیازی در دیدار با اعضا هیات مدیره خانه معدن ایران در محل تشکل های بخش خصوصی گفت: برنامه منظمی برای دیدار و جلسه با انجمن ها و تشکل های بخش خصوصی داریم و تلاش داریم نقطه نظرات آنان را در موضوعات مختلف دریافت و استفاده کنیم.
رئیس کمیسیون نظارت بر تشکلهای صنعتی و معدنی با تبریک 22 مرداد روز تشکل ها افزود: پیشرفت و توسعه پایدار همه جانبه کشور مستلزم بهره گیری از توان بخش خصوصی و مشارکت تشکل ها در تصمیم سازی ها و برنامه ریزی هاست.
وی در این دیدار در خصوص برنامه وزارتخانه در بخش معدن گفت: برنامه های گسترده و متنوعی برای توسعه معادن دیده شده و خوشبختانه فضای کسب و کار کشور برای ارتقا بخش معدن و رسیدن به جایگاه خود در اقتصاد ایران فراهم شده است.
معاون هماهنگی و محیط کسب و کار تصریح کرد: هوشمندسازی یکی از موضوعات مهمی است که باید در بخش معادن دنبال شود و در همین راستا و در جهت تمرکز بخشی به این موضوع، تفاهمنامه ای بین وزارتخانه، ایمیدرو، وزارت ارتباطات و معاونت علمی ریاست جمهوری امضا شده تا این موضوع شتاب پیدا کند.
ورود شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها به بخش معدن ضروری است و در برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال دانش بنیان به بخش معدن توجه ویژه شده است.
نیازی تاکید کرد: ورود شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها به بخش معدن ضروری است و در برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال دانش بنیان به بخش معدن توجه ویژه شده است.
وی گفت: صندوق های ریسک پذیر در بخش معادن در موضوع فناوری یکی دیگر از موضوعاتی است که در وزارتخانه دنبال می شود.
معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین افزود: منابع انسانی و تربیت نیروی ماهر و توانمند در بخش معادن از اهمیت بالایی برخوردار است و در این راستا به تازگی تفاهمنامه ای با وزارت علوم منعقد شده که در این خصوص اقدامات عملیاتی مناسبی برای بخش صنعت و معدن پیش بینی شده است.
نیازی گفت: مذاکراتی با وزارت آموزش و پرورش هم انجام شده تا در سطح مدارس بصورت هدفمند در رشته فعالیت های اولویت دار کشور بتوان نیروی ماهر تربیت کرد و هدایت تحصیلی را از همان ابتدای دوره آموزشی انجام داد.
وی تصریح کرد: سیستم آموزش دوگانه (آموزش و مهارت) از ایده هایی است که به وزارت آموزش و پرورش پیشنهاد شده و مورد استقبال قرار گرفته است که امیدواریم با همکاری تشکل های بخش معدن بتوانیم عملیاتی شدن این ایده ها را دنبال کنیم.
در این جلسه اعضای هیات مدیره نیز نکات و پیشنهادات خود را مطرح کردند و مقرر شد وزارت صمت با جدیت موارد مطرح شده را دنبال کند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید