نماینده مجلس: شرکتهای خلاق و دانشبنیان مسیر میانبر پیشرفت هستند
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، گفت: از مهمترین مولفههای قدرت در جهان معاصر، در اختیار داشتن یک زیست بوم قدرتمند دانشبنیان و خلاق در کشور است. کشورهای توسعهیافته نیز با تکیه بر همین مولفه قدرت خود را توسعه دادند.
به گزارش سیتنا، حسین رئیسی، با اشاره به اهمیت شرکتهای خلاق و دانشبنیان در رونق و توسعه پایدار کشور گفت: قطعاً اگر در کشور بخواهیم توسعه متوازن و البته پایدار داشته باشیم، راهی وجود ندارد غیر از آنکه بر زیستبوم فناری، خلاقیت، دانش و نوآوری تکیه کنیم.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری به سران سه قوه برای حمایت از شرکتهای خلاق گفت: همانگونه که رهبر معظم انقلاب به نیکی گفتهاند؛ با توجه به رشد سریع علم و دانش در دنیا ما برای همگام سازی کشور با این حرکت سریع چاره ای نداریم جز آنکه به تعبیر ایشان «راه میانبر» را جستجو نماییم. در واقع شاید مسیر طولانی و پرفراز و نشیب برای ما میسور نباشد و راه میانبر که خردمندانهتر است، استفاده از ظرفیتهای عظیم این جوانان خلاق و شرکتهای دانشبنیان، خلاق و فناور است.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در ادامه ضمن تشریح بیشتر الزمات توسعه شرکتهای خلاق و دانشبنیان در کشور، افزود: در واقع از جمله مهمترین مولفههای قدرت در جهان معاصر، در اختیار داشتن یک زیست بوم قدرتنمند دانشبنیان و خلاق در کشور است. کشورهای توسعهیافته نیز با تکیه بر همین مولفه قدرت خود را توسعه دادند.
برون سپاری به شرکتهای خلاق و دانشبنیان
رئیسی همچنین با اشاره به استفاده از نیروی انسانی خلاق و توانمند در پیشبرد کشور گفت: بسیار مهم است که جوانان دارای اهلیت و خوشفکر در راس شرکتهای خلاق و دانشبنیان قرار گیرند و بر مشکلات کشور تمرکز کنند.
وی افزود: باید مسئولینی نیز در دستگاه های اجرایی در راس کار قرار بگیرند که بر اهمیت همکاری با این شرکتها و جوانان نخبه، واقف باشند. راههای زیادی نیز برای حمایت از شرکتها موسسات خلاق، دانشبنیان و فناور وجود دارد. برای مثال میتوان در موضوع واگذاریها، برونسپاری و خصوصیسازی، قویاً این شرکتها را در نظر گرفت.
بسیار مهم است که جوانان دارای اهلیت و خوشفکر در راس شرکتهای خلاق و دانشبنیان قرار گیرند و بر مشکلات کشور تمرکز کنند.
این عضو قوه مقننه با اشاره به دستاوردهای بزرگ شرکتهای خلاق و دانشبنیان در دوران تحریم، افزود: در دوران اوج همهگیری ویروس کووید_19 دیدیم که خارجیها حتی دستگاههای ضروری تنفس را نیز در اختیار ما قرار نمیدادند و این شرکتهای خلاق دانشبنیان بودند که پا به عرصه گذاشتند و حماسههای علمی زیادی خلق کردند. در زمینه کم اثر کردن دیگر جوانب تحریمها نیز لازم است که با همین روحیه کار را ادامه دهند و به ابزاری کارآمد برای پیشرفت روزافزون کشور بدل شوند.
وی با اشاره به ذخایر و داشتههای عظیم این خطه از کشور گفت: میناب، جاسک و به طور کلی استان هرمزگان ظرفیت گردشگری بسیار بالای دارد که میتواند موضوع فعالیت شرکتهای خلاق باشد، وجود بازارهای مختلف، همجواری با کشورهای حاشیه خلیج فارس، صید و صیادی و دریانوردی، کشاورزی و زراعت و باغداری از دیگر زمینههای بسیار سودبخش فعالیت در این شهرها است. شرکتهای خلاق، دانشبنیان و سایر موسساتی که با استفاده از ابزار فناوری و خلاقیت برای بالفعل کردن این پتانسیلها تلاش کنند، حتماً نتیجه تلاش خود را خواهند دید.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید