اعلام تسهیلات صندوق نوآوری برای شرکتهای دانشبنیان
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی، گفت: تسهیلات بلاعوض به شرکتهای دانشبنیان برای حضور در نمایشگاههای داخلی و خارجی و کمک به افزایش توان صادراتی برای دانش بنیانها از خدماتی است که صندوق به شرکتهای دانش بنیان ارائه میدهد.
به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، صبح امروز دکتر سیاوش ملکیفر معاون توسعه، دکتر روحالله ذوالفقاری معاون تسهیلات و تجاریسازی و مهندس محسن نوتاش، مدیر ارتباط با مشتریان صندوق نوآوری و شکوفایی در نشستی که با عنوان معرفی خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی در پارک علم و فناوری خلیج فارس استان بوشهر برگزار شده بود، به ارائه سخنانی درباره امکاناتی که صندوق نوآوری برای شرکتهای دانشبنیان فراهم آورده است، پرداختند.
در ابتدای این جلسه دکتر ملکیفر و دکتر ذوالفقاری به ارائه کلی خدمات صندوق نوآوری به شرکتهای دانشبنیان پرداختند. محور این امکانات درباره ارائه تسهیلات و کمک به صدور ضمانتنامه از سوی بانکها برای شرکتهای دانشبنیان بود.
دکتر ملکیفر همچنین به تشریح تسهیلات بلاعوض صندوق نوآوری به شرکتهای دانشبنیان برای حضور در نمایشگاههای داخلی و خارجی اشاره کرد و گفت که این خدمات در راستای توسعه بازار این شرکتها طراحی شده است.
کمک به افزایش توان صادراتی شرکتهای دانشبنیان بخش دیگری از حمایتهای صندوق بود که دکتر ملکیفر از آن سخن گفت. او همچنین بر این نکته تاکید کرد که صندوق توانسته میزان اعتبار قابل توجهی را در این زمینه به شرکتهای دانشبنیان اختصاص دهد.
او همچنین با اشاره به اینکه عملکرد صندوق نوآوری در حوزه تسهیلات از آذر 97 تا امروز رشد قابل توجهی داشته است، گفت: از سال 98 تا سال 99 ما به رکورد 5 هزار میلیارد تومان خدمات مالی به شرکتهای دانش بنیان رسیدیم.
در ادامه این جلسه نیز دکتر روح الله ذوالفقاری معاون تسهیلات و تجاریسازی صندوق نوآوری و شکوفایی از این نکته یاد کرد که رییسجمهور و وزرا به عنوان هیات امنای صندوق نوآوری و شکوفایی برخی از خطوط کلی سیاستهای تامین مالی صندوق را تعیین میکنند. ذوالفقاری گفت: سیاستی که آقای رییسجمهور و وزرا برای صندوق تعیین کردهاند، شکلدهی نظام تامین مالی نوآوری با محوریت تمرکززدایی و انتقال امکانات به استانهای کمتر برخوردار کشور است.
پس از این مهندس محسن نوتاش، مدیر ارتباط با مشتریان صندوق نوآوری و شکوفایی، خدمات ارائهشده صندوق را به طور مفصل و جزء به جزء برای شرکتهای دانشبنیان تشریح کرد. او از این نکته یاد کرد که خدمات صندوق نوآوری به شرکتهای دانشبنیان شامل تسهیلات محصولمحور و دارای نظارت و تسهیلات گذشتهنگر است.
نوتاش افزود: در تسهیلات دسته اول لازم است شرکت متقاضی طرحی درباره ساخت محصولی دانشبنیان را ارائه دهد و بحثهای فنی آن را به طور کامل تشریح کند. همچنین توانمندی شرکت باید احراز و از سوی دیگر این نکته نیز باید بررسی شود که برای محصول مذکور تقاضا در بازار وجود دارد یا خیر.
او ادامه داد: دسته دوم تسهیلات گذشتهنگر است یعنی متناسب با فعالیتهای گذشته و سابقه شرکت به آن اعطا میشود. پرداخت این تسهیلات نه به صورت مرحلهای که یکجا به شرکت متقاضی پرداخت میشود.
نوتاش تاکید کرد: برای دریافت تسهیلات صندوق نوآوری نیازی به ملاقاتهای حضوری یا آمد و شدهای معمول اداری نیست بلکه صندوق نوآوری و شکوفایی از طریق سامانه غزال امکانی را برای شرکتهای دانشبنیان فراهم آورده تا درخواست تسهیلات کوچک و بزرگ را در سریعترین و راحتترین راه ممکن پیگیری کنند.
مدیر ارتباط با مشتریان صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین به این نکته اشاره کرد که صندوق در سه سال گذشته اقدام به توسعه ابزارهای تامین مالی خود کرده است. او گفت که اکنون صندوق نوآوری و شکوفایی با 15 بانک برای تامین مالی شرکتهای دانشبنیان تفاهمنامه امضا کرده و همچنین شیوههای دیگری برای سرمایهگذاری بر شرکتهای دانشبنیان و فعالیتهای نوآورانهای که هنوز تبدیل به شرکت دانشبنیان نشدهاند را هم فراهم آورده است.
در این جلسه میان نمایندگان شرکتهای دانشبنیان استان بوشهر و مقامات صندوق نوآوری و شکوفایی گفتوگویی دوطرفه و صمیمانه برگزار شد و شرکتهای دانشبنیان نیز درباره مسائل و موانعی که در پیش دارند به گفتوگو پرداختند.
براساس قرار قبلی بنا است تا مسئولان صندوق نوآوری و شکوفایی در مدت دو روز اقامت خود در استان بوشهر به طور جداگانه با هر یک از شرکتهای دانشبنیانی که تقاضای ملاقات حضوری داشته باشند به گفتوگوی جداگانه بنشینند و پس از شنیدن مسائل خاص هر شرکت، برای رفع مشکلات آن اقدامات لازم را انجام دهند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید