کدخبر :266831 پرینت
16 اسفند 1400 - 15:53

ارائه انواع ضمانت‌نامه به شرکت‌های دانش بنیان با حمایت صندوق نوآوری

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: شرکت‌های دانش بنیان با کمک صندوق نوآوری می‌توانند با ودیعه و کارمزد کمتر، از نظام بانکی کشور انواع ضمانت‌نامه‌های موردنیاز خود را دریافت کنند.

متن خبر

به گزارش سیتنا، دکتر مرضیه شاوردی در اولین رویداد نوآوری‌های حوزه امنیت غذایی، در مورد جایگاه قانونی صندوق نوآوری بیان کرد: در قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان به منظور کمک به تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات و شکوفاسازی و کاربردی‌ کردن دانش‌ فنی از طریق ارائه کمک و تسهیلات، صندوق نوآوری و شکوفایی تاسیس شد که ماموریت آن، تامین مالی اکوسیستم فناوری و نوآوری است.

وی خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌های دانش بنیان را شامل چهار دسته اعطای وام‌های کم بهره، ضمانت‌نامه، خدمات توانمندسازی و هم‌سرمایه‌گذاری اعلام کرد و افزود: خدمات توانمندسازی صندوق نوآوری شامل آموزش، مشاوره، استانداردها و مجوزها، رویدادها و شبکه‌سازی، مالکیت فکری، توسعه بازار و ارائه کمک هزینه تحقیق و توسعه به شرکت‌های دانش بنیان است.

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه تسهیلات این صندوق به دو دسته تسهیلات محصول‌محور (مبتنی بر طرح) و شرکت‌محور تقسیم می‌شود، گفت: تسهیلات شرکت‌محور شامل نمونه‌سازی(قبل از تولید صنعتی)، تولید صنعتی، لیزینگ، استصناع و سرمایه در گردش داخلی و تسهیلات محصول‌محور (مبتنی بر طرح) نیز شامل سرمایه در گردش بانکی، سرمایه در گردش فوری، خرید و ساخت فضای کاری، رهن فضای کاری، اشتغال پایدار و اسناد خزانه اسلامی است.

شاوردی در ادامه با اشاره به اینکه تسهیلات لیزینگ صندوق نوآوری برای توسعه بازار شرکت‌های دانش‌بنیان با نرخ‌های ۱۰، ۱۴ و ۱۸ درصد ارائه می‌شود، گفت: صندوق نوآوری همچنین برای تامین نیازهای فوری شرکت‌های دانش بنیان، سرمایه گردش فوری به آن‌ها ارائه می‌کند.

وی تصریح کرد: شرکت‌های دانش بنیان با کمک صندوق نوآوری می‌توانند با ودیعه و کارمزد کمتر، از نظام بانکی کشور انواع ضمانت‌نامه‌های موردنیاز خود را دریافت کنند. در حوزه سرمایه‌گذاری نیز صندوق نوآوری با کمک سایر عوامل سرمایه‌گذاری خود همچون صندوق‌های پژوهش و فناوری، شرکت‌های سرمایه‌گذاری خصوصی و جسورانه بورسی اقدام به هم‌سرمایه‌گذاری در طرح‌های دانش بنیان و فناور می‌کند.

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه به حوزه توانمندسازی صندوق نوآوری اشاره کرد و گفت: این حوزه مسیر تجاری‌سازی محصولات را با خدماتی نظیر ارائه آموزش و مشاوره، کمک به دریافت استانداردها، ثبت دارایی‌های فکری، اعزام و پذیرش هیات تجاری و برگزاری رویدادهایی از جنس «دوشنبه‌های استارت‌آپی» و «پیوند» برای شرکت‌های دانش بنیان تسهیل می‌کند.

شاوردی با بیان اینکه رویدادهای «دوشنبه‌های استارت‌آپی» و «پیوند» به منظور اتصال بین ایده‌ها و طرح‌های فناور به عاملان سرمایه‌گذاری و شتابدهنده‌ها برگزار می‌شود، گفت: در این رویدادها به طرف عرضه و تقاضای فناوری کمک می‌کنیم تا یک بهم‌رسانی میان آنها اتفاق بیفتد.

وی همچنین تصریح کرد: ما در بخش توانمندسازی همچنین کمک هزینه تحقیق و توسعه را بطور بلاعوض به منظور کمک به تامین پروژه‌های پژوهشی این شرکت‌ها به شرکت‌های دانش بنیان ارائه می‌کنیم.

دیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه با اشاره به اینکه صندوق نوآوری در سال 98 تعداد 14 رویداد از جنس ارائه نیازهای فناورانه در حوزه‌های مختلف فناوری همراه با برپایی نمایشگاه‌هایی از دستاوردهای شرکت‌های دانش بنیان و ایجاد زمینه‌های مذاکره و تعامل میان عرضه و تقاضای فناوری برگزار کرد، گفت: این صندوق در سال 99 و 1400 نیز تعداد 14 رویداد برگزار کرده که در این رویدادها 2049 نیاز فناورانه ارائه و 3813 جلسه B2B نیز برای آن برگزار شد. همچنین 57 قرارداد فناوری بالغ بر 690 میلیارد تومان بین عرضه و تقاضای فناوری منعقد شده است.

شاوردی در پایان کمک به شرکت‌های دانش بنیان را برای توسعه بازار داخلی و کمک به صنایع بزرگ، سازمان‌ها و نهادهای دولتی جهت رفع نیازهای فناورانه‌ اعلام کرد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.