سهم ۱۵ درصدی هوش مصنوعی در اقتصاد دیجیتال جهان تا ۲۰۳۰
معاون فناوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: هوش مصنوعی یکی از مولفههای کلیدی در شکلگیری اقتصاد دیجیتال است و سهم هوش مصنوعی به تنهایی در اقتصاد تا سال 2030 حدود 15 درصد برآورد شده است که بخشی از این جهش ناشی از شیوع کرونا و بخش دیگر آن مربوط به تحولات حوزه فناوری است.
به گزارش سیتنا به نقل از تسنیم، گسترش فزاینده فناوری اطلاعات و ارتباطات تاثیر زیادی بر دیجیتالی سازی اقتصاد کشورهای مختلف دنیا داشته است.
بررسی ها نشان می دهد ارزش اقتصاد دیجیتال جهانی در سال 2017میلادی به رقم 12.9 تریلیون دلار رسید که حاکی از سرانه 17 درصدی در تولید ناخالص داخلی جهان است.همچنین طبق پیش بینی ها، سهم اقتصاد دیجیتال از کل اقتصاد در دنیا تا سال 2025به میزان 24 درصد برآورد شده است.
نکته قابل توجه آنکه کشورهای مختلف سعی می کنند با بکار گیری هوش مصنوعی ارزش اقتصاد دیجیتال را ارتقاء دهند. تازه ترین بررسی های انجام گرفته در ایالات متحده بر روی بکارگیری هوش مصنوعی در اقتصاد دیجیتال نشان می دهد که این صنعت تا سال 2025میلادی می تواند با رسیدن به رقم 23تریلیون دلار در حدود 2 برابر سال 2017 به ارزش اقتصاد دیجیتال جهانی بیافزاید.
هوش مصنوعی؛ مولفه کلیدی در اقتصاد دیجیتال
با توجه به مطالب بیان شده می توان گفت که هوش مصنوعی نقش بسیار مهم و بسزایی در آینده اقتصاد دیجیتال دنیا دارد؛ در این باره ستار هاشمی معاون فناوری وزیر ارتباطات می گوید: هوش مصنوعی یکی از مولفه های کلیدی در شکل گیری اقتصاد دیجیتال است و سهم هوش مصنوعی به تنهایی در اقتصاد تا سال 2030 حدود 15 درصد برآورد شده است که بخشی از این جهش ناشی از شیوع کرونا و بخش دیگر آن مربوط به تحولات حوزه فناوری است.
معاون فناوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه توسعه این حوزه در کشور بر اساس این آمارها نیازمند برنامهریزی و تدبیر است تصریح می کند بر اساس نتایج مطالعات توسعه هوش مصنوعی 97 شغل ایجاد میکند و 85 شغل را از بین میبرد. این فناوری مشاغلی را که نیاز به تکرار دارند، از بین میبرد، ولی در مقابل نیاز به متخصص را افزایش میدهد. بر این اساس جهتگیری ما در تربیت نیروی انسانی باید بر استفاده حداکثری از ظرفیتهای نیروی انسانی متمرکز باشد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید