ثبتنام ۳ میلیون نفر برای دریافت اینترنت هدیه «آموزش مجازی»
معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: تا این لحظه در مجموع، در حدود ۲ میلیون شماره مربوط به دانشجویان و طلاب، حدود ۸۵۰ هزار شماره مربوط به معلمان و حدود ۱۲۰ هزار شماره مربوط به اساتید دانشگاه و حوزه در اختیار اپراتورها قرار گرفته و فرایند فعالسازی بستهها توسط اپراتورها نیز از هفته گذشته آغاز شده و در حال تکمیل است.
به گزارش سیتنا به نقل از ایرنا، مدتی قبل با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش و وزارت ارتباطات، بستههای اینترنت هدیه برای آموزش مجازی درنظر گرفته شد.
«ستار هاشمی» معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات اعلام کرد: با توجه به پایان فرایند ثبتنام دریافت بستههای اینترنت هدیه برای اساتید، معلمان، دانشجویان و طلاب، شماره تلفن متقاضیانی که ثبتنام آنها در سامانه مرتبط با موفقیت انجام شده، به اپراتورها ارسال شده تا اقدامات فنی لازم جهت فعالسازی بستهها برای آنها صورت پذیرد.
وی گفت: برهمین اساس تا این لحظه در مجموع، در حدود ۲ میلیون شماره مربوط به دانشجویان و طلاب، حدود ۸۵۰ هزار شماره مربوط به معلمان و حدود ۱۲۰ هزار شماره مربوط به اساتید دانشگاه و حوزه در اختیار اپراتورها قرار گرفته و فرایند فعالسازی بستهها توسط اپراتورها نیز از هفته گذشته آغاز شده و در حال تکمیل است.
هاشمی تصریح کرد: لازم به ذکر است با توجه به احتمال کامل نبودن اطلاعات واصله از نهادهای متولی به ویژه در ارتباط با دانشجویان جدیدالورورد، امکان ثبت اعتراض در سامانه نیز پیشبینی شده بود. اطلاعات این دسته از افراد نیز به نهادهای متولی ارسال شده است تا پس از اخذ تأییدیه، بسته هدیه اینترنت به این گروه نیز اختصاص پیدا کند.
معاون وزیر ارتباطات تصریح کرد: علاوه بر این با توجه به درخواستهای واصله جهت اختصاص بسته هدیه برای دانشجویان و طلاب اتباع غیرایرانی یا زیر ۱۸ سال که فاقد مالکیت سیمکارت به نام خود هستند، پیگیریهای لازم جهت دریافت اطلاعات این دو گروه نیز در حال انجام است و به محض دریافت اطلاعات از نهادهای متولی، اقدامات فنی لازم جهت اختصاص بسته اینترنت هدیه برای آنها نیز انجام خواهد شد.
به گزارش ایرنا، حدود ۲ سال قبل و با آغاز پاندومی کرونا، دولت تصمیم گرفت برای حفاظت از سلامت دانش آموزان و معلمان، آموزش کشور را به سمت مجازی شدن پیش ببرد. توسعه یک پلتفرم برای تبدیل شدن به شبکه دانش آموزی از جمله اولین اقداماتی بود که توسط اپراتورها انجام شد.
از همان زمان وزارت ارتباطات برای کمک به آموزش مجازی و دسترسی عادلانه همگانی به این امکان بستههای اینترنت برای دانش آموزان، معلمان، دانشجویان، اساتید دانشگاه و طلاب طی چند مرحله بستههای اینترنت در نظر گرفت و در فواصل مختلف به آنها ارائه شد.
روزها و هفتههای ابتدایی کرونا، ترافیک در شبکه ارتباطی کشور به قدری بالا رفت که همه بخشهای وزارت ارتباطات برای تامین ظرفیت مناسب و برطرف کردن مشکلاتی که وجود داشت، شبانهروزی شروع به کار کردند. تخصیص بستههای اینترنت رایگان امکانی بود که وزارت ارتباطات به نمایندگی از دولت برای روشن نگه داشتن چراغ آموزش در کشور در چند مرحله به دانشآموزان، دانشجویان، معلمان و اساتید دانشگاه و حوزه اختصاص داد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید