کدخبر :256100 پرینت
19 فروردین 1400 - 00:04

روایت تلویزیون از رابطه عاشقانه شهید آوینی و غزاله علیزاده

در این مستند رابطه آوینی و علیزاده این مونه روایت می‌شود: غزاله (علیزاده) خانی بود که کامران (شهید آوینی) از او گذشت. دختر خاص جذابی که می‌تونست کامران رو زمین‌گیر کنه اما نکرد. داستانی که کامران اونو نیمه‌تموم رها کرد.

متن خبر

به گزارش شرق، پخش یک مستند هفت‌قسمتی درباره زندگی مرتضی آوینی از صداوسیما واکنش‌های زیادی را به دنبال داشت، یکی از بخش‌ها ماجرای رابطه آوینی و غزاله علیزاده بود. مسئله‌ای که در این مستند چنین روایت می‌شود: «غزاله (علیزاده) خانی بود که کامران (شهید آوینی) از او گذشت. دختر خاص جذابی که می‌تونست کامران رو زمین‌گیر کنه اما نکرد. داستانی که کامران اونو نیمه‌تموم رها کرد».

همچنین «امیرهوشنگ اردلان» هم می‌گوید که مرتضی آوینی «زن‌گریز» بود و در این رابطه کشش از سوی غزاله علیزاده بود چراکه مرتضی آوینی بت خوبی برای غزاله علیزاده بود. حسن معززی‌نیا که در اینستاگرامش خطاب به علی‌عسگری رئیس صداوسیما هم بحث دزدی از راش‌های مستندهایی که او و پوراحمد تهیه کرده بودند را مطرح کرد و هم به عبارت «بدون سانسور» در عنوان این مستند اعتراض کرد: «در همه‌ سال‌هایی که از شهادت آوینی گذشته فقط با یک قلم سانسور پایدار و جان‌سخت درباره‌اش سروکار داشته‌ایم که عبارت است از پنهان‌کردن این واقعیت که همان کسانی که در یک سال آخر حیاتش او را طرد کردند و به خروج از دایره‌ «حزب‌اللهی‌ها» متهمش کردند، ۲۸ سال است زیر نامش سینه می‌زنند و به روی خودشان نمی‌آورند روزگاری چه نوشته‌اند، چه گفته‌اند و چه کرده‌اند».

مریم امینی، همسر سیدمرتضی آوینی، نیز با اشاره به نامه‌ای که برای توقف پخش مستند «آقا مرتضی» به معاون سیما (حمید شاه‌آبادی) نوشته به ایسنا گفت: «آیا قانون این اجازه را می‌دهد که با حریم شخصی یک نفر چنین کاری کرد؟ روایت دوره جوانی ایشان (مرتضی آوینی) براساس کدام استناد است وقتی هیچ‌کدام از افراد خانواده آنها را تأیید نکند؟ وقتی بخش اول مستند را دیدم واقعا احساس کردم یک تعرض به خانواده‌ام صورت گرفته و زیرپاگذاشتن حریم خانواده را با پرده‌دری و وقاحت باور نمی‌کردم. ضمن اینکه استفاده از راش‌هایی که متعلق به تهیه‌کننده این مستند نیست هم حیرت‌آور است و راه را برای شکایت صاحبان دیگر فیلم‌ها باز می‌گذارد».

همچنین محمدعلی شعبانی، کارگردان مستند «انحصار ورثه» گفت: «وقتی با دوستان در اوج و نیز با تهیه‌کننده این مستند صحبت کردم، به دلیل اعتماد‌به‌نفس بیش از حد آقایان و در واقع رویکردی که داشتند، احساس شهروند درجه دو بودن در من ایجاد شد. آنها می‌گفتند این حرف‌ها (اعتراض‌های شعبانی و خانواده شهید آوینی) قرون وسطایی است و شهید متعلق به همه است. در واقع ملغمه‌ای از «همینی که هست» را دیدم». قرار است خانواده آوینی پیگیری حقوقی درباره این مستند را آغاز کنند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.