آغاز عرضهی گوشی دو هزار دلاری گلکسی زد فولد۲
پیش فروش گوشی گلکسی زد فولد ۲ سامسونگ آغاز شده، این تلفن همراه ۲ هزار دلار قیمت گذاری شده است.
به گزارش سیتنا به نقل از انگجت، پیش فروش گوشی جدید تاشوی سامسونگ از امروز آغاز شده و امید میرود کاربران از خرید آن استقبال کنند. این گوشی بسیار گران قیمت بوده و ۲۰۰۰ دلار قیمت خواهد داشت.
این گوشی مجهز به نمایشگر خارجی ۶.۲ اینچی Super AMOLED خواهد بود و یک دوربین ۱۰ مگاپیکسلی اصلی سلفی برای آن در نظر گرفته شده که نسبت به دوربین قبلی ۴.۶ اینچی ارتقای قابل ملاحظهای یافته است.
نمایشگر داخلی و بزرگتر این گوشی دارای صفحه ۷.۶ اینچی از نوع Dynamic AMOLED است که دارای نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز و دقت ۱۰۸۰ پیکسل یعنی ۲۲۰۸ در ۱۷۶۸ پیکسل است. سه دوربین دیگر این گوشی هر سه ۱۲ مگاپیکسل دقت دارند.
این گوشی از قلم هوشمند اس پن پشتیبانی نمیکند و نوعی شیشه موسوم به شیشه فوق باریک در آن مورد استفاده قرار گرفته تا کاربر احساس نکند در حال استفاده از یک گوشی با نمایشگر پلاستیکی است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید