امام جمعه اسالم: ازدواجی که مجازی باشد با یک پیامک هم تمام می شود
امام جمعه اسالم با بیان اینکه امروز از الگوهای آسمانی ازدواج فاصله گرفتهایم، گفت: مراسمات ازدواج مبتلا به حسادت و چشم و همچشمی شده که توجهها را از اصل قضیه ازدواج دور کرده و بیشتر به تجملات معطوف ساخته است.
به گزارش ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین محمدجواد باقری، امام جمعه اسالم امروز، ۱۱ مردادماه در خطبههای نماز جمعه این شهر، ضمن تسلیت شهادت امام محمدتقی(ع)، ضمن محکوم کردن اقدام آمریکا در تحریم وزیر امور خارجه کشورمان، گفت: این اقدام آمریکا راههای گفتوگو و مذاکره را بست و نشان داد که ادعای دولتمردان آمریکا مثل ترامپ و پمپئو درخصوص مذاکره با جمهوری اسلامی ایران و حل مشکلات دروغی بیش نیست.
وی با تاکید بر اینکه امام جمعه گوش شنوای مردم و تریبون نماز جمعه محلی برای بیان مشکلات مردم است، عنوان کرد: عدهای از جوانان فرهیخته و تحصلیکرده به جای انتخاب شغلهای پردرآمد و کم دردسر از روی عشق و علاقه شغل مقدس معلمی را انتخاب کردهاند، اما بعد از شرکت در آزمون استخدامی و گذراندن دورههای پودمانی و تدریس آزمایشی با مانع جدیدی به نام آزمون «اصلح» مواجه شدهاند لذا سوالی که مطرح میشود این است که اگر آزمون استخدامی و دورههای پودمانی و آزمایشی از صلاحیت و سلامت کافی برخوردار نبوده، چرا این گروه از مهارتآموختگان ماده ۲۸ را مجبور به گذراندن آن کردهاید؟! و اگر آزمون و دورههای مذکور مشکل نداشت، چرا چوب لای چرخ معلمان پیمانی میکنید؟!
امام جمعه اسالم ضمن ابراز گلهمندی از بلاتکلیفی وزارت مهم آموزش و پرورش، گفت: در شرایطی که وزیر آموزش و پرورش دانشآموزان کنکوری و معلمان پیمانی و فرهنگیان شاغل و بازنشسته را به سودای نشست بر کرسی مجلس رها کرده، بیش از این انتظاری نیست.
باقری با بیان اینکه ازدواج امیرالمومنین(ع) و حضرت زهرا(س) بهترین الگو برای تشکیل خانواده در نهایت سادگی و سلامت است، افزود: متاسفانه امروز از این الگوهای آسمانی فاصله گرفتهایم و مراسمات ازدواج مبتلا به حسادت و چشم و همچشمی شده که توجهها را از اصل قضیه ازدواج دور کرده و بیشتر به تجملات معطوف ساخته است.
مدرس حوزه و دانشگاه با اشاره به آمار ۱۳ میلیونی جوانانی که از سن مناسب ازدواج گذشتهاند، خاطرنشان کرد: چشم و همچشمی و رقابتها مانع تشکیل خانواده و سست شدن بنیان خانوادهها و بروز طلاق عاطفی در جامعه شده است.
این کارشناس دینی با بیان اینکه دوام ازدواجهای امروزی به کمتر از پنج سال رسیده است، تصریح کرد: ازدواجی که با اینترنت و در فضای مجازی شکل بگیرد، به راحتی و با یک پیامک نیز تمام میشود. امروزه طلاق از فسخ معامله یک پراید هم آسانتر شده و عدهای با افتخار جشن طلاق میگیرند؛ البته جوانان دهههای هفتاد و هشتاد محجوب و باحیا هستند و لذا خانوادهها در وهله نخست و متولیان فرهنگی و اقتصادی جامعه در گام بعدی باید زمینه مناسب برای ازدواج آسان آنان را فراهم کنند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید