روشن: به فتحی گفتم استقلال شهرداری نیست
پیشکسوت باشگاه استقلال به خبرورزشی گفت: فرهاد میتواند سرنوشت منصوریان را ببیند که ابتدا حمایت سکوها را داشت و بعد همان سکوها شعار حیا کن رها کن سر دادند.
به گزارش خبرورزشی، حسن روشن جزو پیشکسوتان پرافتخار باشگاه استقلال است که با صراحت لهجه صحبت میکند. درباره مسائل مرتبط با این تیم با او گفتگو کردیم.
* شرایط استقلال در فصل جاری چطور بوده است؟
سعی میکنم همه بازیها را نبینم، چون اگر تیم برنده نشود از نظر روحی به شدت اذیت میشوم. استقلال در این فصل فراز و نشیب داشت در حالی که یک تیم بزرگ باید باثبات باشد. آوردن یک سرمربی بازنشسته نظیر وینفرد شفر شاهکار آقایان افتخاری و توفیقی بود که رفتند و کلی هزینه و بدهی به حساب باشگاه باقی گذاشتند و کسی هم نیست از مدیران سؤال کند خروجی کارتان چه بود و چرا بدهی به جا گذاشتید؟ مدیران با سلام و صلوات میآیند و بعد از جدایی نگاه طلبکارانه هم دارند. نمیدانم اشکال ساختمان باشگاه استقلال چیست که آدمهای خوب بعد از ورود و استقرار در این محل تغییر میکنند.
* چطور؟
نمیدانم مشکل ساختمان، اتاق مدیرعامل یا میزش چیست که آدمها را تغییر میدهد. به نظرم باید ساختمان سمپاشی شود. این آقای فتحی از سال ۷۰ رفیق ما بود. زمانی که داشت مسئولیت میگرفت به خودش گفتم استقلال مثل شهرداری نیست، مدعی و هوادار دارد و در این چند سال هر کی واردش شده فقط شرایط را آشفتهتر کرده است. میبینیم که فتحی هم نتوانسته شرایط را چندان بهبود ببخشد و آرزو میکنم بتواند به سرعت مشکلات را به حداقل برساند.
* به استخدام اشتباه شفر اشاره کردید. برکناری او در این مقطع درست بود؟
۱۸ سال قبل او مربی الاهلی بود و پسرش چنین برو بیایی نداشت، اما حالا خیلیها به این نتیجه رسیدهاند ساشا دنبال دلالی بود و در جدایی تیام نقش داشتند تا بازیکن جدید و با پورسانت بیاورند. فردا هم میروند فیفا و شکایت میکنند و آنجا هم آنقدر در سالهای قبل علیه ما پرونده رفته که نخوانده، رأی را علیه ما صادر میکنند.
* مجیدی به عنوان جانشین شفر معرفی شد. او میتواند استقلال را جمع و جور کند؟
سخت است. فرهاد میتواند سرنوشت منصوریان را ببیند که ابتدا حمایت سکوها را داشت و بعد همان سکوها شعار حیا کن رها کن سر دادند. از مجیدی به عنوان مسکن در این مقطع استفاده شده است. به صورت کلی باشگاههای بزرگی مثل استقلال و پرسپولیس به مربی درجه یک دنیا نیاز دارند. مثل قدیم که امثال راجرز و رایکوف کار میکردند باید مربی عالی بیاورند، آکادمیها را فعال کنند و با تکیه بر دانش و تلاش مربی، بازیکن پرورش بدهند. همین بازیکنان چند سال برای تیم بازی کرده و سپس ترانسفر میشوند. مثال سادهاش همین صیادمنش است. اما این نکته را هم بگویم که مربی خارجی را کمیته فنی باید انتخاب کند نه مدیر و معاون باشگاه و آرزو میکنم اعضای کمیته فنی مصالح باشگاه را لحاظ کنند نه مربی سفارشی مدیر یا معاون را. ما در سالهای گذشته اتحاد خوبی در جمع پیشکسوتان نداشتهایم. چندی قبل به مجلسی دعوت بودم تا مثلاً شرکت استقلال کهن برای حمایت از پیشکسوتان راهاندازی شود. دیدم توفیقی هم نشسته است. هادی طباطبایی به او گفت ببخشید شما؟ او هم گفت من معاون سابق استقلال هستم. هادی ادامه داد میدانم، اما الان اینجا چهکار میکنی؟ من هم متعجب سؤال کردم چه کسی توفیقی را دعوت کرده؟ آقای کاظم اولیایی پاسخ داد من! که عرض کردم حق نداری او را دعوت کنی. باید با ۲ تا پیشکسوت درباره این افراد صلاح و مشورت کنی. در واقع میخواهم بگویم باید جای هادی طباطبایی حداقل ۱۰ نفر دیگر هم به این موضوع ورود میکردند. شما ببینید ۳، ۴ سال است حق و حقوق خانواده آقای پورحیدری را ندادهاند، اما تا دلتان بخواهد قول داده و از اسم پورحیدری خرج کردهاند.
* صحنه گل استقلال برابر صنعت نفت را دیدید؟
داوران هم مثل همه میتوانند اشتباه کنند، اما باید بدانیم معذرتخواهی آدم را بزرگتر میکند و شهامتش را نشان میدهد. قدیم رونالدو را از مسی بیشتر دوست داشتم بعد دیدم در هر بازی چندین مرتبه مسی را میزنند، اما بدون حرفی بلند میشود و کارش را ادامه میدهد و از آن به بعد مسی را بیشتر دوست دارم. یک جاهایی نجابت و شجاعت پذیرفتن واقعیت ارزشمند است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید