نقشه شیطانی پسر جوان کرجی برای زن اینستاگرامی
پسر جوان با اعتماد سازی نزد زن جوان در فضای مجازی با ارسال یک برنامه بدافزاری توانست رایانه طعمه اش را هک کند و با دسترسی به تصاویر شخصی زن جوان اقدام به اخاذی کرد.
به گزارش سیتنا، سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا تهران گفت: چندی قبل زن جوانی پای در اداره پلیس فتا گذاشت و از ماجرای گرفتار شدن در دام اخاذی یک دوست اینترنتی خبر داد.
وی افزود: زن ۳۴ ساله در اظهاراتش عنوان کرد که چندی قبل با مرد جوانی در فضای مجازی - اینستاگرام و تلگرام - آشنا شدم و در این مدت ارتباط دوستانهای با هم داشتم و چک میکردیم و چند عکس نیز برای هم ارسال کردیم تا اینکه چند ماه قبل یک نرمافزار کاربردی برای من ارسال کرد و گفت که این نرم افزار خدمات متنوع و زیادی دارد.
رئیس پلیس فتا تهران گفت: زن جوان در ادامه عنوان کرد بعد از نصب این نرم افزار در سیستم رایانهام، چند عکس شخصیام از سوی مرد جوان به دستم رسید که تازه فهمیدم این نرم افزار برای هک کردن سیستم کامپیوتر من ارسال شده است.
سرهنگ تورج کاظمی گفت: مأموران پلیس فتا در تحقیقات از زن جوان پی بردند که مرد غریبه که به همه تصاویر و فیلمهای شخصی زن جوان دسترسی پیدا کرده بود بارها با تهدید به انتشار تصاویر شخصی زن جوان اقدام به اخاذی کرده است و با توجه به اینکه این اخاذیها ادامه داشته، زن جوان برای پایان دادن به این تهدیدها از پلیس درخواست کمک میکند.
رئیس پلیس فتا گفت: کارشناسان پلیس فتا با توجه به حساسیت پرونده، تحقیقات فنی و اطلاعاتی خود را آغاز کردند و خیلی زود مرد جوان که در شهر کرج زندگی میکرد را شناسایی کردند.
وی عنوان کرد: مأموران در عملیاتی غافلگیرانه علی را در کرج دستگیر کردند و در بازرسی از رایانه وی تصاویر و فیلمهای شخصی زن جوان به دست آمد.
رئیس پلیس فتا ادامه داد: متهم پس از دستگیری با توجه به مدارک و شواهد پلیسی عنوان کرد برای اخاذی از زن جوان در فضای مجازی ابتدا با رابطه دوستانه و سالم ایجاد اعتماد کردم و سپس با ارسال برنامه بدافزاری توانستم سیستم رایانه زن جوان را هک کنم و با دسترسی به اطلاعات شخصی و تصاویر خانوادگی و شخصیاش شروع به اخاذی از وی کردم.
رئیس پلیس فتا تهران در ادامه گفت: نتیجه اعتماد بی جا و کورکورانه کاربران منجر به دردسر و ناراحتی برای آنها میگردد اما افرادی که پا را از قانون فراتر گذاشته و به دنبال منافع شخصی و غیر اصولی و خارج از چارچوب قانون و مقررات فضای مجازی باشند قطعاً با برخورد پلیس و دستگاه قانونگذار مواجه میگردند.
وی افزود: لذا پرونده پس از بررسی پلیس و جمعآوری ادله لازم، به دادسرای مبارزه با جرایم رایانهای ارسال گردید.
توصیه پلیسی:
سرهنگ کاظمی به کاربران و شهروندان گرامی توصیه کرد: این روزها به دلیل گسترش ارتباطات مجازی، شکلگیری روابط دوستانه و عاشقانه رشد فزایندی را شاهد است. هرنوع رابطهای در فضای مجازی میتواند آسیبهایی هم به دنبال داشته باشد و اکنون که استفاده از شبکههای اجتماعی امری اجتناب ناپذیر است و بیشترین زمان تعامل ما در این شبکهها شکل میگیرد، بهتر است در کنار استفاده مطلوب از آن با رعایت برخی آداب از سو تفاهم و آسیبهای تعامل در این فضا بکاهیم همانطور که برای حضور در جامعه و تعامل با دیگران رعایت احترام به حریم خصوصی افراد ضروری است فضای مجازی و شبکههای اجتماعی خالی از این امر نیستند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید