کدخبر :215870 پرینت
31 تیر 1397 - 23:02

پنجره واحد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تا پایان امسال ارائه می شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست هم اندیشی مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان های کشور با بیان اینکه هوشمند سازی مدیریت فرهنگی از جمله اولویت های کاری این وزارتخانه است، گفت: در تلاش هستیم تا پایان امسال پنجره واحد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را با حداکثر تعامل ارائه کنیم.

متن خبر

به گزارش سیتنا، سید عباس صالحی افزود: برنامه‌های ما در این دوره با توجه به برنامه‌های فرهنگی رییس جمهور و برنامه‌های بالادستی به سه بخش، ۹مساله و ۴۰ برنامه تقسیم می‌شود.

وی تاکید کرد: باید همه مدیران بر اساس این برنامه متناسب با آن پیش بروند و نباید حرف‌های متناقض وجود داشته باشد.

صالحی درباره سه بخش از برنامه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: برنامه‌های ما در سه بخش شامل صیانت از تعالی و هویت سبک ایرانی اسلامی، حمایت از تولید و مصرف فرهنگی و هنری و ارائه نقش پیشتاز فرهنگی ایران در منطقه و جهان است.

صالحی یادآور شد: این ۴۰ برنامه امکان تحقق در ۹ برنامه کلان را دارد و باید در استان‌ها این موضوع پیگیری و مسیر عملیاتی شدن آن فراهم شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر شفاف سازی ادامه داد: باید بتوانیم با ذی‌نفعان فرهنگ و هنر به شکلی رفتار کنیم که آن ها فکر کنند در یک اتاق شیشه‌ای هستیم و اقدامات به صورت شفاف است.

صالحی بیان کرد: برنامه دوم ما هوشمندسازی مدیریت فرهنگی است. شرایط در این وزارتخانه به گونه ای است که مردم باید برای انجام امور خود به صورت حضوری مراجعه کنند که در این برنامه سعی کردیم دولت الکترونیک را ایجاد کنیم تا میزان مراجعات مردمی کاسته شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: به دنبال این هستیم تا پایان امسال پنجره واحد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را با حداکثر تعامل ارائه کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر مدیریت هوشمند فرهنگی تصریح کرد: در این بخش در تلاش هستیم تا بتوانیم به حداقل کار انسانی در انتقال و دسترسی به امور برسیم، اینکه ما تاثیر تحلیل‌های انسانی را به حداقل برسانیم چیزی است که در بحث مدیریت هوشمند مطرح است.

صالحی ادامه داد: پروژه سوم ما عمومی‌سازی دسترسی فرهنگی است. اینکه بتوانیم فضای دسترسی فرهنگی را راحت‌تر کنیم و مخاطبان فرهنگی بتوانند به محصولات فرهنگی راحت‌تر دست پیدا کنند، کار مهمی است و در این راستا به دنبال ایجاد گذرها، خیابان‌ها و یا میدان‌های فرهنگ و هنر هستیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: معرفی شهرهای خلاق فرهنگ و هنر از دیگر برنامه های ما است. در بسیاری از شهرها هنرهای مختلفی داریم، یک استان ممکن است در برخی از هنرها خلاقیت بیشتری داشته باشد و ما به دنبال این هستیم که هر شهری بر اساس مزیت نسبی هنری خود دارد به عنوان شهر خلاق در آن هنر معرفی شود.

صالحی با تاکید بر ایجاد شرایط برای عدالت استانی افزود: برنامه سفرهای استانی نیز برنامه دیگر ما است که به دو بخش تقسیم می شود، در بخش اول سفرها به خاطر مناسبت‌ها است که براساس آن در ۱۱ استان حضور پیدا کرده ایم. بخش دوم سفرهای استانی برنامه‌ محور است که هدف از آن توافق سه ساله با استان ها است تا بتوانیم خدمات و منابع را مشترک کنیم.

وی افزود: تقویت ظرفیت‌های مردمی حوزه فرهنگ دیگر کلان پروژه مورد نظر ما است و تبدیل فضاهای موجود شهری به فضاهای فرهنگی باید مورد توجه قرار گیرد.

وی تاکید کرد: یکی دیگر از برنامه‌های ما انسجام و هماهنگی دستگاه‌های فرهنگی است و یکی از جاهای مهم برای این کار شورای فرهنگ عمومی است.

وی با اشاره به گسترش مناسبت‌های دیپلماسی فرهنگی به عنوان یکی دیگر از کلان پروژه‌های این وزارتخانه، خاطرنشان کرد: این دیپلماسی برای ما همیشه مهم بوده، اما در شرایط جاری کشور اهمیت مضاعفی پیدا می‌کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: استان‌های مرزی ما در این دیپلماسی نقش بسیار مهمی دارند، و هم در حوزه اقتصادی و هم فرهنگی باید برقرار شود، وقتی ما ارتباط خود را با همسایگان حداکثری کنیم، ارتباط دیگر هم شکل می‌گیرد، در اصل مبادلات فرهنگی خوب ما با دیگر کشورها مبادلات اقتصادی و سیاسی را هم تسهیل می‌کند.

صالحی افزود: غنی‌سازی محتوایی دیگر کلان پروژه ما است و آخرین کلان پروژه نیز گفت وگوهای فرهنگ است، گفت وگوی اهالی فرهنگ با هنر کم اتفاق می‌افتد، باید گفت وگوی درونی داشته باشیم و وقتی در داخل وزارتخانه یک گفتمان داخلی رخ دهد، می تواند به پیوند رسانه‌ای هم برسد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: سیاست و اقتصاد به همراه گفت وگوهای داخلی ممکن می‌شود و باید به سمت بهبود فضای کسب و کار برویم.

صالحی در پایان گفت: در مسیر چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی هستیم و  برنامه های زیادی برای این ایام در نظر گرفته شده است که باید عملیاتی شود.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.