ادعای آمریکا و بریتانیا مبنی بر حملهی هکرهای روسی برای کنترل جهانی سختافزارهای رصد دادهها در سراسر جهان/ روسیه: اتهامهای مطرح شده نمونهای تلخ از سیاست تحریکآمیز علیه روسیه است
ظاهراَ گروهی از هکرهای روسی تلاش میکنند کنترل سختافزارهایی را در دست گیرند که رصد انتقال دادهها در سراسر جهان را ممکن میکند. سازمانهای امنیتی آمریکا و بریتانیا ادعا میکنند که آنها مورد حمایت دولت روسیه هستند.
به گزارش سیتنا به نقل از دویچه وله، سازمانهای امنیتی آمریکا و بریتانیا در مورد احتمال یک حمله سایبری جهانی توسط هکرهای روسی هشدار میدهند. ظاهراَ گروهی از هکرهای روسی به سختافزارهایی که بستههای اطلاعاتی را در شبکههای مختلف هدایت میکنند و فایروالهای که باید مقابل حمله هکرها مصون باشند، حمله کردهاند.
مرکز امنیت سایبری ملی بریتانیا، پلیس فدرال آمریکا و وزارت امنیت میهن ایالاتمتحده آمریکا بیانیه مشترکی صادر کردهاند. آنها میگویند اطلاعات جمعآوری شده توسط سازمان امنیتی نشان دهنده روشهایی است که هکرهای روسی با توسل به آنها به زیرساختهای شبکه اینترنت در ابعاد بزرگ نفوذ کردهاند. این اقدام ممکن است پیشزمینه یک حمله سایبری بزرگ که در آینده نزدیک باشد.
مقامات آمریکایی و بریتانیایی اعلام کردند به زودی اطلاعات تکنیکی برای تشخیص این حمله و راههای مقابله با آن را منتشر میکنند.
آمریکا و بریتانیا میگویند این هکرها مورد حمایت کاخ کرملین هستند. یک سخنگوی دولت بریتانیا گفته است هدف هکرها مختل کردن کار دولتهای دیگر و بیثبات کردن فعالیتهای تجاری اینترنتی است. او این حمله را مثال دیگری از "نادیده گرفتنهنجارهای بینالمللی و نظم جهانی توسط روسیه" خوانده است. هاوارد مارشال، از کارشناسان پلیس فدرال آمریکا نیز تأکید کرده است که حملههای جدید با الگوی فعالیتهای سایبری "مخرب" دولت روسیه سازگارند.
ژانت مانفرا از وزارت امنیت میهن آمریکا گفته است پیامدهای حملات سایبری هکرهای روسی هنوز به طور کامل روشن نیست. سیاران مارتین از مرکز امنیت سایبری ملی بریتانیا هم تنها تأکید کرده است که "میلیونها دستگاه" هدف این حمله بودهاند. به گفته او هکرها از بیش یک سال پیش تحتنظر بودند و تاکتیکهای پایهای آنها از مدتها پیش شناخته شدهاست.
مقامات امنیتی آمریکا و بریتانیا تأکید کردهاند که هشدار کنونی در مورد این حمله برای اطلاعرسانی و ارائه کمک به اهداف احتمالی این حمله برای حفاظت از خود است. ارائهکنندگان خدمات اینترنتی، ادارات دولتی، شرکتهای و زیرساختهای اینترنت سراسر جهان از جمله اهداف هکرهای روسی بودهاند.
کارشناسان امنیتی پیشتر بارها به دلیل تأخیر در اطلاعرسانی در مورد حملات سایبری از مقامات آمریکایی انتقاد کرده بودند. بیانیه سازمانهای امنیتی آمریکا و بریتانیا ممکن است پاسخی به این انتقادها باشد. دولت آمریکا همزمان اذعان کرده است که همه اطلاعات را در اختیار ندارد.
مسکو هنوز رسمأ واکنشی به اتهامهای مطرح نشده نشان نداده است. سفیر روسیه در لندن اطلاعیهای صادر کرده و اتهامهای مطرح شده را "نمونهای تلخ از سیاست تحریکآمیز، بیرحمانه و ناعادلانه علیه روسیه" خوانده است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید