کدخبر :210022 پرینت
24 اسفند 1396 - 21:40
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی:

آقای رییس جمهور هنوز به شبکه های اجتماعی خارجی دل بسته است/ برخی دستگاه ها برای راه اندازی شبکه های اجتماعی داخلی، با وزارت ارتباطات همکاری نمی کنند/ به جای افزایش تعداد شبکه های اجتماعی، امکانات و نیروها را متمرکز کنید

حضرت آیت الله مکارم شیرازی، گفت: دسترسی به شبکه های اجتماعی داخلی باید آسان، ارزان و سریعتر باشد، تنها این که بگوییم شبکه های اجتماعی ایرانی باید استفاده شود فایده ندارد، مردم باید عملا ببینند که حضور در این شبکه ها آسان، ارزان و سریع است.

متن خبر

به گزارش گروه دریافت خبر سیتنا از دفتر آیت الله مکارم شیرازی، این مرجع تقلید شیعه در دیدار معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تقدیر از فعالیت های انجام شده در وزارت ارتباطات، گفت: باید خود و مردم را به این نکته توجه دهیم که فضاهای مجازی خارجی به قصد قربت، حمایت بشریت و کمک به مردم دنیا تأسیس نشده است.

وی تاکید کرد: این موضوع مانند سایر کارهای غربی در راستای حفظ منافع خودشان و دامی برای مردم است تا بتوانند حاکمیت خود را بر دنیا تثبیت کنند، غربی ها به کشور کره می گویند که بمب اتم نداشته باشد تا برتری آن ها حفظ شود، به ایران می گویند ایران نباید دارای موشک باشد تا به سلطه گری خود ادامه دهند.

وی با بیان این که تمام فعالیت های غرب و استکبار برای حفظ برتری بر دنیا است، اظهار داشتند: غرب می خواهد که تمام دنیا برده او باشند، قبلا استعمار به شکل بدون روتوش بود اما در حال حاضر استعمارهای فرهنگی و اقتصادی را در دستور کار دارند.

مکارم شیرازی ادامه داد: باید ماهیت غرب را بشناسیم و به درستی به مردم بشناسانیم، اگر می خواهیم که سم پاشی های دشمن برطرف شود باید ماهیت دشمن را به خوبی نشان داد، غرب به دنبال استفاده های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی خود است و به هیچ وجه به دیگران فکر نمی کند.

وی با تأکید بر این که ماهیت غرب باید با مدارک، شواهد و مستندات در جامعه تبیین شود، ابراز داشتند: اگر مردم ماهیت غرب را بدانند از آن ها متنفر خواهند شد، واقعا باید از غرب متنفر بود چون تنها به فکر منافع خود و افساد هستند.

مکارم شیرازی با تأکید بر کار منسجم، متمرکز و با برنامه در شبکه های اجتماعی بومی، عنوان کردند: به جای این که تعداد شبکه ها بی دلیل افزایش پیدا کند باید امکانات و نیروها را مثلا در دو شبکه متمرکز کرد تا فعالیت ها تقویت شده و رقابت هم وجود داشته باشد.

وی خواستار دسترسی آسان و ارزان  به شبکه های اجتماعی بومی شدند و خاطرنشان کرد: دسترسی به شبکه های اجتماعی داخلی باید آسان، ارزان و سریعتر باشد، تنها این که بگوییم شبکه های اجتماعی ایرانی باید استفاده شود فایده ندارد، مردم باید عملا ببینند که حضور در این شبکه ها آسان، ارزان و سریع است.

وی با انتقاد از بی توجهی برخی مسؤولان رده بالای دولتی به آسیب های شبکه های اجتماعی خارجی اضافه کرد: متأسفانه برخی از مسؤولان رده بالا هنوز آسیب های شبکه اجتماعی آلوده خارجی را باور ندارند، آقای رییس جمهور هنوز به شبکه های اجتماعی خارجی دل بسته است، ایشان در شورای عالی فضای مجازی نقش مثبتی در زمینه حل مشکلات شبکه های اجتماعی ایفا نمی کند.

مکارم شیرازی تأکید کرد: باید با دلیل و منطق به ایشان توجه داد که اصرار بر شبکه های خارجی با این وضعیت و عدم توجه به شبکه های داخلی نوعی بردگی است و در شأن ملت ایران که دارای تاریخ کهن و عظمت هستند نیست، امروز ایران در منطقه حرف اول را می زند و رییس جمهور آمریکا بیشترین دغدغه را درباره ایران دارد که معلوم می شود جایگاه ایران مهم است والا دیگران دغدغه نداشتند.

وی افزود: باید مسؤولان را متوجه کرد تا راه درست را انتخاب کنند، راه ما باید استفاده از شبکه های داخلی باشد، کشورهای دیگری هم هستند که از این راه جدا شدند و شبکه های داخلی برای خود ایجاد کردند.

وی اظهار داشت: این که برخی دستگاه ها با وزارت ارتباطات همکاری نمی کنند برای این است که ضرورت آن را نمی دانند، باید فرهنگ سازی کرد تا ضرورت کار را متوجه شوند، در اغتشاشات اخیر از همین فضای مجازی برخی کارها را مدیریت کردند و اگر این فضا مدیریت نشود باز هم می توانند این کارهای شوم را انجام دهند.

وی ادامه داد: متأسفانه در این فضا دروغ و تهمت شایع است و فساد وجود دارد، حل مشکلات شبکه های اجتماعی تنها بر عهده وزارت ارتباطات نیست بلکه همه وظیفه دارند، همه از جمله حوزه های علمیه و مراجع نیز باید کمک، تبلیغ و فرهنگ سازی کنند.

مکارم شیرازی تصریح کرد: اگر موضوع شبکه های اجتماعی حل شود استقلال کشور کامل خواهد شد، مادامی که این موضوع حل نشود استقلال ما جریحه دار است چرا که دیگران از این طریق سوء استفاده های خود را انجام می دهند.

وی عنوان کرد: باید رسانة مستقل و قوی داشته باشیم و در این مسیر از اندیشمندان نظر خواهی شود، باید همایشی برگزار شود تا اندیشمندان و متفکران نظر دهند و مسأله به صورت جدی پیگیری شود، اگر این مسأله ضرورت اجتماعی دانسته شود کارها بهتر و بیشتر پیگیری خواهد شد. امیدواریم همه دست به دست هم دهند و این مشکل مهم را با توکل بر خدا حل کنند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.