اجازه استفاده مردم از تمام ظرفیت های پیشرفته 5G داده شود
مدیر بخش مخابرات و رسانه ملی مجارستان با اشاره به مزایای اقتصادی طیف فرکانسی تاکید کرد: موضوع طیف می تواند درآمدزایی مناسبی برای همه کشورها داشته باشد و به لحاظ اقتصادی تاثیرات قابل توجه و مثبتی دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.
"پیتر واری" در حاشیه برگزاری کارگاه بین المللی مدیریت طیف در گفت و گو با خبرنگار سیتنا، اظهار کرد: با توجه به اینکه ایران از نظر الفبایی با کشور مجارستان همسایه است از باب همسایگی ارزیابی بسیار مثبتی را از برگزاری این کارگاه بین المللی در ایران دارم و با توجه به اینکه اولین باری است که به ایران سفر می کنم کاملا به دیدگاه مثبتی از این کشور دست یافتم.
مدرس ITU با اشاره به قابلیت های ایران برای میزبانی برگزاری چنین کارگاهی گفت: با توجه به سطح کشورهای منطقه می توان گفت که گام مهمی را برداشتیم از این منظر که ایران می توانست بهترین کشوری باشد که به عنوان میزبان، تجربیات کشورها را به هم منتقل کند و این موضوع بسیار قابل اهمیت است.
مدیربخش مخابرات و رسانه ملی مجارستان در عین حال بیان کرد: برگزاری این گونه کارگاه ها فرصتی مناسب فراهم می کند که سازمان ها و نهادهایی که در رابطه با موضوع مدیریت طیف پیشنهاداتی دارند در طول برگزاری این کارگاه ها به یک اجماع در این زمینه برسند.
واری در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه محاسبه تداخل فرکانسی یکی از موضوعات بسیار مهمی است که در بحث طیف مطرح است توضیح داد:در هر کشوری این موضوع که آیا کشورهای همسایه یا مجاوربا مدیریت فرکانس موافق هستند یا نه، بسیار مهم است چون برای مدیریت بین المللی در این حوزه نیاز است تا سیاستگذاری های فرکانسی متناسب با کشورهای منطقه باشد.
وی درباره راهکارهایی که ایران می تواند با انجام آن ها جزو کشورهای صاحب سبک در این حوزه شود گفت: ایران با عضویت در گروه های کاری بین المللی می تواند با پیاده سازی برنامه هایی که در آن جا به تصویب می رسد جزو کشورهای صاحب سبک در این بخش شود چون ظرفیت و قابلیت های کشورایران بسیار بالاست .
مدیربخش مخابرات و رسانه ملی مجارستان همچنین اظهار کرد: ایران می تواند تجربیات خود را با دیگر کشورها و از جمله مجارستان که در بخش مدیریت فرکانس موفق است به اشتراک گذاشته و از تجربیات آن ها نیز استفاده کند.
واری با بیان اینکه مجارستان جزو کشورهای پیشرو در جهان محسوب می شود بیان کرد: کشورهای حوزه اتحادیه اروپا نیز برنامه هایی در زمینه پوشش پهنای باند ثابت و سیار دارند که در حال توسعه آن هستند و کشور مجارستان نیز در نظر دارد پوشش خود را بهبود بخشد و در این زمینه کار کند.
وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به تکنولوژی 5G نیز گفت: این تکنولوژی در حال توسعه است و اگر کشورها در این زمینه عقب بمانند طبیعی است با مشکلات بسیاری روبرو می شوند؛ بنابراین ضروری است کشورها سطح خود را در این زمینه ارتقا دهند و ما (مجارستان) نیز از حدود دو سال قبل در این زمینه فعالیت خود را آغاز کردیم.
وی همچنین تاکید کرد: البته وارد شدن به مسیر 5G چندان مهم نیست بلکه موضوع آن است که از تمام ظرفیت های این سیستم پیشرفته استفاده شود و به مردم امکان داده شود تا از تمام ظرفیت های گوشی های هوشمند استفاده کنند و لازمه این کار فراهم آوردن زیرساخت های مورد نیاز است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید