بررسی فرصتهای سرمایهگذاری در فناپ توسط هیات فرانسوی
یک هیات فرانسوی با همراهی سفیر این کشور در ایران، از شرکت فناپ در پارک فناوری پردیس بازدید کردند.
به گزارش خبرنگار سیتنا، این گروه فرانسوی که به منظور بررسی فرصتهای سرمایهگذاری بهویژه در حوزههای نوآورانه و به دعوت پارک فناوری پردیس، به ایران آمدند، در نشستی با حضور مشاور معاون علمی و فناوری رئیسجمهور، رئیس پارک فناوری پردیس و سفیر فرانسه در شرکت فناپ حضور یافتند و با مدیرعامل این هلدینگ به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.
ابتدای این نشست به ارائهی گزارشی از معرفی فناپ و حوزههای فعالیتی آن اختصاص داشت. فناپ به عنوان هلدینگ فناوری اطلاعات و ارتباطات گروه مالی پاسارگاد معرفی و عنوان شد: خدمات پرداخت، خدمات مالی، خدمات ارزش افزوده، تلکام، سلامت الکترونیکی و ERP از شاخههای استراتژیک فعالیتی فناپ است.
شهاب جوانمردی با بیان اینکه فناپ دومین هلدینگ ICT در ایران است، از برنامه این شرکت برای دستیابی به یک درصد GDP کشور طی 10 سال آینده خبر داد و گفت: برای رسیدن به یک درصد تولید ناخالص داخلی که تقریبا معادل هشت میلیون دلار برآورد میشود، برنامههای توسعهای زیادی داریم که یکی از آنها خلق و توسعه استارتاپهای جدید است.
او افزود: همچنین میخواهیم در بخش خدمات ارزشافزوده سرمایهگذاریهای بیشتری کنیم، چرا که طی یک دهه آینده باید در بخشهای دیگری به جز فناوری اطلاعات نیز خدماتمان را گسترش دهیم و به جذب بازار B2C بپردازیم.
حمیدرضا امیرینیا، مشاور معاون علمی و فناوری رئیسجمهور نیز خطاب به فرانسوآ سنمو، سفیر فرانسه، گفت: فناپ یک شرکت دانشبنیان است که علاوه بر فعالیت در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، میخواهد نقشهای دیگری نیز در آینده بازی کند.
در ادامه نیز مصطفی نقیپورفر، مدیر ارشد مرکز نوآوری و فناوری فناپ به تشریح فعالیتهای این مرکز و بخشهای متنوع آن اعم از کافه آیتی، تریگآپ و فاندوران پرداخت.
او با توضیح اینکه بیش از یکسال از آغاز فعالیت شتابدهنده تریگآپ در این مرکز میگذرد، به فرآیندهایی که در این شتابدهنده طی میشود اشاره کرد و گفت: ما برنامههای متنوعی برای جوانان و استارتاپها داریم و ضمن آنکه کارگاههای آموزشی رایگانی را برای آنها برگزار میکنیم، در کنار بهرهگیری از مربیان خبره، فضا و وجه نقد نیز در اختیار ایدههای خلاقانه و پذیرفتهشده تیمها در تریگآپ قرار میدهیم تا به توسعه فضای استارتاپی در ایران کمک کنیم.
نقیپورفر همچنین در خصوص پروژه فاندوران که بستری برای سرمایهپذیری جمعی است گفت: این پروژه که بیشتر در حوزه اجرای مسئولیتهای اجتماعی در فناپ تعریف شده، نزدیک به یک سال از فعالیتش میگذرد و تاکنون از 30 کمپینی که در آن تعریف شده، 22 کمپین با موفقیت به اجرا درآمده و از جانب مردم مورد حمایت مالی قرار گرفته است.
مدیرعامل موسسه BPI France که بزرگترین موسسه مالی فرانسه به شمار میرود نیز جزو هیات همراه در این نشست بود.
این گروه فرانسوی که با دعوت پارک فناوری پردیس بهمنظور بررسی فرصتهای سرمایهگذاری به ایران آمدند علاوه بر فناپ از یک شرکت دیگر نیز بازدید کردند. قرار است آنها برای انجام سرمایهگذاریهای مشترک با فناپ طی جلساتی که با جمع محدودتری در آینده نزدیک برگزار خواهد شد، تصمیمگیری کنند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید