کدخبر :189393 پرینت
13 مرداد 1395 - 13:48

فراهم شدن امکان طراحی و ساخت آنلاین سوله‌ها

یک شرکت فناور کشور موفق شده است با بهره‌گیری از دانش فنی بومی، طراحی و ساخت سامانه طراحی آنلاین سوله را امکان‌پذیر کند.

متن خبر

به گزارش سیتنا، امید خالدان، مدیرعامل شرکت حریم‌سازه سپاهان، گفت: در راستای کمک به بهبود فضای تولید و در شرایطی که عزم عمومی برای توسعه اقتصاد بر مبنای اقتصاد مقاومتی و خروج از رکود در کشور جدی است، شرکت حریم سازه سپاهان با هدف نقش آفرینی در این حوزه و عمل به رسالت خود در تحقق اقتصاد دانش بنیان و کمک به تولید کنندگان، سامانه طراحی آنلاین سوله را ایجاد و راه‌اندازی کرده است.
این فعال فناور، ارائه محصول و خدمات با هدف صیانت از سرمایه‌های ملی و ارزش‌آفرینی مستمر برای جامعه مهندسی کشور را از راسلت‌های این شررکت برشمرد و افزود: حضور مهندسان جوان این مجموعه در کنار باتجربه ترها موجب شده است  تا این شرکت بتواند هرگونه نیاز تولید کنندگان و صنعتگران کشور را در حوزه مهندسی عمران پاسخگو باشد.
وی افزود: شرکت دانش بنیان حریم‌سازه سپاهان در سال 88 اقدام به تدوین نرم‌افزار سوله‌پرداز کرد ولى از آنجا که این سامانه مانند بسیارى از نرم‌افزارهای دیگر، محدودیت‌ها و مخاطبان ویژه‌ای داشت و با در نظر گرفتن اینکه در عصر کنونی و با گسترش فناوری‌های نو و ارایه اطلاعات بر بستر دیجیتال، مواجه هستیم، اقدام به ایجاد سامانه طراحی آنلاین سوله کرده است.
این فعال فناور، با بیان این‌که سوله پرداز، با تکیه به توانایی تحلیل و طراحی تمامی قسمت‌های مربوط به سوله کاربر از انجام هرگونه عملیات دستی و نرم‌افزاری را بی‌نیاز می‌سازد، گفت: ورودی‌های نرم‌افزار سوله پرداز دهانه، ارتفاع، طول، شیب سقف، تناژ جرثقیل سوله، بار پوشش سقف، فاصله بین قاب‌ها و ارتفاع دیوار و پداستال،  تنش مجاز خاک محل احداث و... می‌باشد؛
مدیرعامل شرکت دانش بنیان حریم‌ سازه سپاهان با بیان اینکه این شرکت برای طراحی این سامانه مطالعات گسترده‌ای در حوزه IT و عمران کرده و همچنین تلاش‌های متعددی از سوی واحد تحقیق و توسعه این شرکت صورت پذیرفت، ادامه داد: در نهایت این سامانه پس طی چندین ماه تلاش مجدانه در این زمینه، به همت کارشناسان واحد R&D شرکت تدوین شد.
خالدان از حذف سختی‌های استفاده از نرم‌افزار اصلی مانند بروزرسانی، فعال‌سازی، قفل سخت‌افزاری و نصب نسخه‌های خاص اتوکد و sap و اکسل و ... و دریافت نقشه سوله مورد نظر با دسترسی به اینترنت در هر جای جهان بدون نیاز به قفل سخت‌افزاری به عنوان بخشی از مزایای این نرم‌افزار نام برد و ادامه داد: ارزان‌تر تمام شدن طراحی برای مصرف‌کننده به دلیل کاهش هزینه‌های جانبی تولید بدون نیاز به معرفی و آموزش و بازاریابی و پشتیبانی در سایر کشورهای جهان، سرعت در طراحی، دقت بالا و بی‌نیازی از هرگونه نرم‌افزار عمرانی از دیگر ویژگی‌های این سامانه هستند.
وی افزود: طراحی سوله به‌ صورت کاملاً خودکار و بدون دخالت انسان، عدم نیاز به کاربر حرفه‌ای، صرفه‌جویی در زمان، بدون نیاز به فروش نرم‌افزار، آموزش، خدمات پشتیبانی، نصب نرم‌افزار به عنوان  قابلیت‌های مهم این سامانه است.

انتهای پیام

برچسب ها

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.