اتهام پرداخت رشوه توسط "ام.تی.ان" به مقامات ایرانی وارد فاز تازه ای شد!
متن خبر
در حالی که وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی، می گوید: کشورش درباره اتهامهای مربوط به پرداخت رشوه توسط شرکت «ام تی ان» به مقامهای ایرانی برای برنده شدن در مناقصه تلفن همراه این کشور تحقیق نمیکند! مقامات «ام تی ان» اعلام کردند که خود شرکت درباره این اتهام ها تحقیق خواهد کرد.
به گزارش سیتنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، در راستای اتهام های وارده به «ام تی ان» در خصوص پرداخت رشوه به مقامات دولتی ایران و آفریقای جنوبی برای برنده شدن در مناقصه اپراتور دوم تلفن همراه در ایران، «ام تی ان» اعلام کرد: خود شرکت درباره این اتهام ها تحقیق خواهد کرد ولی در عین جال این شرکت هرگونه خطایی از جانب خود را رد کرده است. این شرکت در حال حاضر ۴۹ درصد از سهام شرکت تلفن همراه ایرانسل را در اختیار دارد.
مایته انکوانا ماشابانه، وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی می گوید: «از آنجایی که من از موضع آفریقای جنوبی در قبال برنامه هسته ای ایران مطلع هستم و این موضع گیری تحت تاثیر نفوذ هیچ شرکتی نیست، ضرورتی نمی بینیم تا درباره این اتهام ها تحقیقی انجام شود.»
به گزارش بازتاب، اتهام های وارده به «ام تی ان» ماه گذشته پس از آن مطرح شد که شرکت «ترکسل» تهدید کرد که از این شرکت آفریقای جنوبی به اتهام تبانی در انعقاد قرارداد خطوط موبایل در ایران، به یک دادگاه آمریکایی شکایت خواهد کرد.
ترکسل که یک شرکت ترکیه ای است می گوید که ام تی ان، «پرداخت های خارج از عرف» به مقام های ایرانی و آفریقای جنوبی صورت داده است و کشورش را ترغیب کرده تا موضع مناسبی در قبال برنامه هسته ای ایران در جریان نشست سال ۲۰۰۵ آژانس بین المللی انرژی هسته ای اتخاذ کند.
شرکت ترکسل که زیر مجموعه کنسرسیوم آسیای شرقی بود نتوانست در جریان مناقصه سال ۲۰۰۵ برای توسعه خطوط ارتباط های تلفن همراه در ایران برنده شود.
به گزارش سیتنا، وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی می گوید: «من از جریان پرداخت های خارج از عرف به مقام های دولتی اطلاعی ندارم.» با این حال وی خواستار ارائه شواهد و مدارک قابل استناد به دستگاه های رسیدگی کننده به این موضوع شده است.
شرکت ترکسل سال ۲۰۰۳ میلادی برنده مناقصه پروژه اپراتور دوم تلفن همراه ایران شد و قرار بود با ۷۰ درصد سهم، این پروژه را اجرایی کند اما به دنبال تصویب طرحی در مجلس شورای اسلامی قرارداد اولیه ترکسل با دولت لغو و سهم این شرکت در کنسرسیوم ایران سل به ۴۹ درصد کاهش یافت.
بر اساس گزارش های منتشر شده، شرکت ام تی ان درآمد شش ماهه اول سال ۲۰۱۱ خود در ایران را ۶۵۵ میلیون دلار اعلام کرده است که ۹ درصد کل فروش این شرکت را تشکیل می دهد.
انتهای پیام
در همین رابطه بخوانید:
افزودن دیدگاه جدید