کدخبر :182289 پرینت
02 آذر 1394 - 00:37

خبری خوش به خریداران خودروی اقساطی

معاون فروش و بازاریابی سایپا با بیان اینکه خریداران خودرو اقساطی خارج از ظرفیت و اختصاص وام بانکی به خودروهای با تحویل‌ ۶۰ و ۹۰ روزه تعیین تکلیف شد،گفت: برای تحویل خودرو منتظر اعتبار بانکی هستیم که پیش‌بینی می شود طی دو روز آینده عملی شود.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از خبرگزار فارس، معاون فروش و بازاریابی سایپا با بیان اینکه خریداران خودرو اقساطی خارج از ظرفیت و اختصاص وام بانکی به خودروهای با تحویل‌ ۶۰ و ۹۰ روزه تعیین تکلیف شد،گفت: برای تحویل خودرو منتظر اعتبار بانکی هستیم که پیش‌بینی می شود طی دو روز آینده عملی شود.

رضا تقی‌زاده معاون فروش و بازاریابی سایپا، در مورد دلیل تأخیر در فاکتور شدن خودروهای فروخته شده در طرح فروش اقساطی خودرو با تسهیلات 25 میلیون تومان، اظهار داشت: سری اول چک‌های بانکی مربوط به این طرح را به سیستم بانکی ارائه داده‌ایم و منتظر اقدام بانک‌ها هستیم.

وی ادامه داد: در پرداخت تسهیلات مشابه، ابتدا متقاضی در بانک تشکیل پرونده می‌داد، اما در این طرح متقاضیان ابتدا نزد خودروسازان تشکیل پرونده دادند و به همین دلیل اعتبارسنجی آنها باید توسط بانک‌ها صورت گیرد که این بررسی مقداری طول می‌کشد.

وی تصریح کرد: بخشی از اعتبارسنجی در نمایندگی‌های خودروسازان صورت گرفته و حال، بانک‌های عامل نیز باید اعتبارسنجی لازم را برای پرداخت تسهیلات انجام دهند.

* قرار بود پول ظرف ۴۸ ساعت به حساب خودروسازان واریز شود

تقی‌زاده با بیان اینکه در طرح اولیه فروش اقساطی خودرو قرار بود طی 24 ساعت پس از ارائه اطلاعات از سوی خودروسازان به بانک مرکزی، اعتبار از طرف بانک مرکزی به حساب‌ بانک‌های عامل پرداخت شود و 48 ساعت پس از آن نیز این اعتبار به حساب خودروسازان واریز شود، گفت: در ابتدا پیش‌بینی می‌شد این طرح در مدت یکی دو ماه اجرا شود، اما با سرعت پیش آمده در اجرای طرح و محدود شدن آن به 6 روز، مقداری تأخیر در اقدامات بانکی اتفاق افتاد.

* تسهیلات بانکی طی یکی،دو روز آینده به حساب خودروسازان واریز می‌شود

وی ادامه داد: با این حال پیش‌بینی می‌کنیم طی یکی دو روز آینده پرداخت اعتبار از سوی بانک‌ها آغاز شود و از آن زمان به بعد، مهلت تعیین شده برای تحویل خودروها آغاز خواهد شد.

* تحویل 50 درصد خودروها طی یک هفته

وی پیش‌بینی کرد: حدود 50 تا 60 درصد خودروهای ثبت‌نام شده در طرح فروش اقساطی طی سه روز تا یک هفته به خریداران تحویل داده شود.

معاون فروش سایپا در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود بانک مرکزی چک بانکی خریداران را به عنوان ملاک اصلی پرداخت اعتبار قبول ندارد و به دنبال دریافت تضمین از خودروسازان برای پاس شدن این چک‌ها است، گفت: این مسئله درست نیست، در اجرای این طرح اگر چکی پاس نشود طی مدت 72 ساعت پول از حساب خودروساز برداشت خواهد شد.

* خریداران خارج از ظرفیت هم خودرو می‌گیرند

وی در ادامه در پاسخ به سؤال دیگر در مورد تعیین تکلیف ثبت‌نام شدگان خارج از ظرفیت تعیین شده نیز گفت: این مسئله، یک موضوع مشخص بین خودروسازان و بانک مرکزی است و ارتباطی به مشتریان پیدا نمی‌کند.

وی ادامه داد: اگر متقاضیان نسبت به تکمیل پرونده، ارائه چک بانکی و پرداخت پیش‌پرداخت اقدام کرده باشند، فروش خودرو به آنها از محل منابع بانکی و یا از محل منابع مالی خودروسازان انجام خواهد شد.

تقی زاده توضیح داد: به این ترتیب یا بانک‌ها اعتبار لازم برای تحویل این خودروها را تأمین خواهند کرد و یا خودروساز این کار را انجام می‌دهد.

* فروش اقساطی 60 تا 65 هزار دستگاه از محصولات سایپا

وی با بیان اینکه فروش محصولات سایپا در قالب بسته خروج از رکود بین 60 تا 65 هزار دستگاه خواهد بود، گفت: ما در طول اجرای طرح در هر روز، سه مرتبه در ساعات 7 صبح و 1.5 و 5 عصر گزارش مربوط به ثبت‌نام‌ها را به بانک مرکزی و وزارت صنعت ارائه می‌کردیم و مسئولان این دستگاه‌ها به ما گفته بودند که به محض پر شدن ظرفیت به شما اعلام خواهیم کرد که ثبت‌نام را متوقف کنید.

وی افزود: سرعت ایجاد شده در این ثبت‌نام‌ها بالا بود و به همین دلیل زمان برای بستن سقف فروش، کم آمد.

* تحویل‌های 60 و 90 روزه هم 30 روزه شد

معاون فروش سایپا در پاسخ به سؤال دیگری در مورد تعیین تکلیف فروش‌های با مدت تحویل 60 و 90 روزه و اینکه بانک مرکزی تنها پرداخت تسهیلات به فروش فوری را انجام می‌دهد، گفت: فقط فروش تندر 90 را با مدت تحویل 60 و 90 روزه انجام داده‌بودیم که طی مذاکراتی که با شرکت رنو پارس داشتیم، قرار شد تأمین قطعات با سرعت بیشتری انجام شود به طوری که این خودروها را نیز در مدت 30 روز به مشتریان تحویل دهیم.

انتهای پیام

برچسب ها

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.