کدخبر :182195 پرینت
27 آبان 1394 - 16:30

ایجاد کارگروه مطالعاتی امنیت سایبری در دانشکده پست و مخابرات

عضو هیات علمی دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات و رئیس کارگروه ITU این دانشکده، گفت: با ایجاد کارگروه مطالعاتی در زمینه ساختار و معماری امنیت سایبری، به دنبال تسهیل ارتباط با اتحادیه بین المللی مخابرات، هستیم.

متن خبر

به گزارش سیتنا، دکتر محسن گرامی، با بیان اینکه پیشرفت تکنولوژی، افزایش آسیب های آن را در پی دارد، ادامه داد: گروه مطالعاتی SG17T (فضای تولید و تبادل اطلاعات در ITU ) در زمینه همه نوع تبادلات، از طریق تکنولوژیهای موجود، به دنبال راهکارهای امنیتی جهت حفظ اصالت محتوا و پیام است.

گرامی به همکاری با سازمان فناوری اطلاعات برای تشکیل کارگروه مطالعاتی در این زمینه اشاره کرد و گفت:‌ در زمینه ساختار و معماری امنیت سایبری، این کارگروه در حال فعالیت مطالعاتی بر مبنای سوال ها و برنامه هایی است که  اتحادیه جهانی مخابرات، در اختیار علاقمندان قرار می دهد.

رئیس کارگروه ITU دانشکده پست و مخابرات، اظهار کرد: امیدواریم با همکاری سازمان فناوری اطلاعات به قطب گروه های مطالعاتی در زمینه راهکارهای امنیت در حوزه ICT  تبدیل شویم.

وی تصریح کرد: با ایجاد  آزمایشگاه امنیت در دانشکده  پست و مخابرات می توان با استفاده از نتایج تحقیقات بدست آمده و به کارگیری روش های الگوریتم های نوین ، در راستای تحقق امنیت دیجیتالی گام برداشت.

استاد دانشکده پست و مخابرات ادامه داد: تاکنون 3 جلسه در این دانشکده با حضور متخصصان از سازمان فناوری اطلاعات، شرکت مخابرات، شرکت ارتباطات زیرساخت، بانک تجارت و بانک گردشگری، برگزار شده که هدف از آن تهیه پیش نویس های لازم جهت ارایه به کمیته راهبری و ارائه در کنفرانس های بین المللی از جمله  اتحادیه جهانی مخابرات است.

رئیس کارگروه ITU دانشکده پست و مخابرات ادامه داد: با برگزاری جلسات منظم و ارائه پیشنهادات و ایده های نو در این کارگروه، قصد داریم ارتباط  مستمر با ITU داشته باشیم و بتوانیم جایگاه ایران را در این نشست ها ارتقاء بخشیم.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص زمان برگزاری نشست بعدی اتحادیه جهانی مخابرات، گفت: احتمالاً اوایل فروردین سال 95 نشست بعدی برگزار می شود و امیدواریم با حمایت وزارت ارتباطات، برخی از اعضای کارگروه بتوانند در این اجلاس شرکت کنند.

گرامی درباره نوع ارتباط دانشکده پست و مخابرات با ITU، گفت: همواره سوال هایی از سوی سایت  اتحادیه جهانی مخابرات مطرح می شود که در این کارگروه این سوال ها به عنوان دستور جلسه مطرح و افراد طرح ها، ایده ها و پیشنهادهای خود  بیان می کنند و برای  ITUارسال می شود.

وی بر همکاری  مستمر با  اتحادیه  بین المللی مخابرات تاکید کرد و ادامه داد: جذب بخش خصوصی، نیاز به مشوق های مادی نیز دارد تا برنامه های این  کارگروه، با درنظر گرفتن بودجه مشخص، به شکل منسجم و با برنامه دنبال شود.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.