کدخبر :180973 پرینت
31 شهریور 1394 - 22:56

دعوت از شرکت‌های اینترنتی برای مشارکت با کنسرسیوم جاویدان

کنسرسیوم پیشگامان نام‌آور اطلاعات و ارتباطات جاویدان روز گذشته (دوشنبه)، به‌منظور خرید پروانه‌ها و مجوزهای ISP و ISDP و همچنین بررسی مدل‌های همکاری، اقدام به برگزاری یک گردهمایی با حضور این شرکت‌ها کرد.

متن خبر

به گزارش خبرنگار سیتنا، کنسرسیوم جاویدان متشکل از شرکت‌های فناپ، ندا رایانه، آزادنت رسانه، شبکیه شریف، رسانه آوابرید، توسعه ارتباطات هما، ارتباطات اوراکل، مروا سیستم و پردیس اطلاع‌رسان سپهر برای دریافت پروانه اپراتور ارتباطات ثابت (FCP) اقدام کرده است.

این کنسرسیوم که مراحل پایانی فرایند اخذ پروانه FCP از سازمان تنطیم مقررات و ارتباطات رادیویی را طی می‌کند، از شرکت‌های ISP و ISDP برای خرید پروانه آنها و ادغام‌ در پروانه‌های جدید ارتباطات ثابت، دعوت به همکاری کرد.

شهاب جوانمردی، رئیس هیات مدیره کنسرسیوم جاویدان با بیان اینکه نگاه فناپ به صنعت تلکام، نگاهی واپس‌گرا و رو به گذشته نیست، گفت: برقراری ارتباطات امروزه به شدت برای کاربران در حال تسهیل شدن است، از این رو همراه با روند فناوری باید آمادگی بروز بودن برای ایجاد ارتباط در هر لحظه و هر مکان را با تجهیزاتی که این ارتباط ایجاد می‌کند، فراهم کرد.

او با بیان اینکه تمایل به همکاری با شرکت‌های ISP و ISDP جزو مسئولیت‌های اجتماعی فناپ محسوب می‌شود، افزود: اگر خدمات به جز دربرداشتن SLA خوب، مشتری‌مداری و تعرفه‌های عادلانه، فاقد پشتوانه خدماتی و محتوایی بوده و تجمیع‌پذیر نباشند، آنگاه ارائه‌دهنده خدمات از حوزه انتخاب مشتری و کاربر نهایی کم‌رنگ می‌شود.

رئیس هیات مدیره کنسرسیوم جاویدان گفت: نگاه ما به اتصال، برقراری ارتباط صرف نیست، بلکه ارائه خدمات و محتوا نیز به شدت در آن دنبال می‌شود. در حقیقت ارزشی که برای مشتری قائل می‌شویم، سهم درآمدی ما را مشخص می‌کند، نه ارتباط. اینجاست که رقبا احساس نگرانی و خطر می‌کنند، چرا که عمده برنامه‌هایشان روی ایجاد ارتباطات است،‌ حال آنکه دنیا به سمت ارزان‌سازی و رایگان‌ کردن این خدمات می‌رود.

او اظهار امیدواری کرد که این کنسرسیوم به جریانی بپیوندد که قرار است سهمی از آینده را بگیرد، نه اینکه صرفا وامدار گذشته باشد.

ناصر علی سعادت،‌ نائب رئیس هیات مدیره کنسرسیوم جاویدان نیز با اشاره به تاریخچه‌ کوتاهی از فضای بی‌قانونی عرضه خدمات اینترنتی در گذشته، گفت: بین سال‌های 1372 تا 1382 برای عرضه و استفاده از اینترنت، هیچ قانونی وجود نداشت، درنتیجه تکلیف روشن نبود؛ چرا که ممکن بود دولت هر لحظه جلوی فعالیت بخش خصوصی را بگیرد.

او افزود: بعد از گذشت یک دهه، اولین مجوز ICP را به کسانی دادند که با استفاده از ارتباط ماهواره، می‌خواستند اجازه ورود دیتا به کشور را داشته باشند. پس از آن نیز، سیاست به سمت استفاده از فیبر نوری و ارائه مجوز به ISPها و ISDPها سوق یافت، تا اینکه بالاخره شرکت‌های PAP هم مجوز گرفتند.

سعادت با بیان اینکه ایران یکی از پیشروترین کشورهای منطقه در اتصال به اینترنت است،‌ اما آن‌طور که باید توسعه نیافته، گفت: همه‌ی ما طی 10 سال گذشته سعی کردیم در کنار هم فعالیتی را به درستی انجام دهیم و حالا دیگر نباید راه گذشته را طی کنیم.

نائب رئیس کنسرسیوم جاویدان ادامه داد: ما نیازمند همکاری همه دوستانی هستیم که از 22 سال قبل در حوزه تلکام تلاش کرده‌اند؛ استراتژی ما در کنسرسیوم جاویدان این است که همه را به همکاری و مشارکت بگیریم.

او افزود: مسیر کنونی، انتخابی نیست. چارچوب‌های قانونی وجود دارد و چنانچه شرکتی وارد مشارکت با هیچ کنسرسیومی نشود، پایان سال 1395 پروانه فعالیت آن شرکت باطل خواهد شد.

محسن یوسف‌پور، مدیرعامل شرکت جاویدان نیز با اشاره به اینکه سرعت گرفتن فعالیت‌ها در حوزه مخابرات از دو سال گذشته آغاز شده است،‌ گفت: محیط کسب و کار، خواه‌ناخواه تغییر می‌کند و شکل رقابت شرکت‌های داخلی و خارجی عوض خواهد شد.

او افزود: باید آرمان‌ها و افق‌هایی برای برنامه‌ریزی خرید پروانه‌ شرکت‌های اینترنتی داشته باشیم که حالا در بازار رایج است.

یوسف‌پور تاکید کرد که کنسرسیوم جاویدان برای هر مدل همکاری آماده است و هیچ محدودیتی در این زمینه ندارد.

در پایان این نشست نیز به پرسش‌های حضار پاسخ داده شد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.