کدخبر :176069 پرینت
11 اردیبهشت 1394 - 16:08

ثبت نام از متقاضیان پنل‌های خورشیدی منازل

مشترکان خانگی متقاضی برای نصب سامانه های خورشیدی با مراجعه به شرکت های توزیع برق مناطق خود، ثبت نام کنند در این طرح برای 10 هزار مشترک خانگی، سامانه خورشیدی نصب خواهد شد

متن خبر

به گزارش سیتنا، در راستای اجرای بند “ز” تبصره “۹” قانون بودجه سال ۹۳، و اجرای دستورات وزیر نیرو، ثبت نام از مشترکان برق خانگی برای نصب سامانه های خورشیدی با یارانه ۵۰ درصدی، آغاز شد.براین اساس متقاضیان می توانند با حضور در شرکت های توزیع نیروی برق منطقه خود، اقدام به ثبت نام و اخذ اطلاعات تمکیلی در خصوص نصب سامانه های خورشیدی نمایند.

برپایه این گزارش نصب سامانه های تولید برق از انرژی خورشیدی برای مشترکین خانگی با ارائه ۵۰ درصد هزینه های نصب به صورت بلاعوض توسط شرکت توانیر از محل منابع عوارض برق، در سراسر کشور صورت می گیرد.

دراین طرح پیمانکاران ذیصلاح برای نصب سامانه های خورشیدی برای مشترکان ثبت نام شده، از سوی شرکت برق معرفی و نیمی ازهزینه سامانه نصب شده توسط صنعت برق پرداخت خواهد شد.

خانی مجری طرح های عوارض برق توانیر در این باره گفت : در این طرح برای ۱۰ هزار مشترک خانگی سامانه خورشیدی نصب خواهد شد.

وی افزود: پیمانکاران پس از بررسی مدارک، ارائه ضمانت جهت تجهیزات نصب شده، کسب استانداردهای لازم و ….توسط شرکت های برق انتخاب و به متقاضیان معرفی خواهند شد.

خانی خاطرنشان کرد: براساس دستورالعمل های ابلاغی، پیمانکاران باید یک دوره مشخص را به عنوان ضمانت محصول، به متقاضایان ارائه خدمت کنند.

وی گفت:  ارائه تسهیلات ۵۰ درصدی برای متقاضیان نصب سامانه های خورشیدی از محل منابع حاصل از عوارض برق پرداختی مشترکان صورت می گیرد.

خانی اظهار کرد: براساس قانون بودجه سال جاری، وزارت نیرو موظف است علاوه بر دریافت بهای برق به ازای هر کیلووات ساعت برق فروخته شده، مبلغ ۳۰ ریال به عنوان عوارض برق در قبوض مربوطه درج و از مشترکان دریافت کند.

وی با تاکید بر این که براساس این برنامه ریزی، سهم هر کدام از شرکت ها و استان ها بر اساس پتانسیل استفاده از انرژی خورشیدی و شرایط استانی تعیین شده است، گفت: براساس این برنامه ریزی، نیروگاه های خورشیدی تا ظرفیت یک کیلووات برای مشترکان خانگی نصب خواهد شد و ۵۰ درصد از هزینه آن نیز تا سقف ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان از محل عوارض برق پرداخت می شود.

مشترکان در این روش می توانند میزان برق اضافه مورد نیاز را از طریق شبکه سراسری تامین کنند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.