مهر تایید آقای مدیرعامل بر ادغام شرکت ارتباطات ثابت در شرکت مخابرات ایران
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، به ادغام شرکت ارتباطات ثابت در مخابرات ایران و ایجاد ساختار سازمانی جدید اشاره کرد و گفت: برند آشنای اول باقی میماند و معاونتهای بازاریابی و تدارکات و ذخیرهی تامین شرکت ارتباطات ثابت در دل مخابرات جای داده می شود و شرکت مخابرات ایران، به عنوان هلدینگ ، کنترل و نظارت 30 شرکت مخابرات استانی ، شرکت ارتباطات سیار و املاک را بر عهده دارد.
به گزارش خبرنگار سیتنا، مهندس ابراهیمی در جمع مدیران مجموعه مخابرات ایران، گفت: پارامترهای متعددی وجود دارد که با بررسی آنها میتوان میزان عملکرد و تلاش مدیران مخابرات استانها را سنجید.
وی به رسیدگی به امور کارگزاران روستایی به عنوان اصلی ترین وظیفهی مدیران عامل شرکتهای مخابرات استانی تاکید کرد و گفت: مخابرات ایران با تاسیس دفاتر پیشخوان روستائی با تضمین درآمد مناسب ماهانه و انعقاد قرارداد 44 ساعت در هفته با بیمهی کامل برای کارگزاران، حمایت خود را از کارگزاران انجام داده است. از این پس مسوولیت تمامی کارگزاران روستائی و رفع مشکلات و مسایل آنها بر عهدهی مستقیم مدیران عامل استان هاست.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، توجه به آبونمان و تعرفههای مخابراتی بعد از همکدسازی را به عنوان پارامتر بعدی اشاره کرد و گفت: اطلاعاتی که از سوی استانها دریافت کردیم، دقیق نیست زیرا که تفاوت زیادی بین گزارش ها و اطلاعات استان ها دیده میشود.
وی از مدیران عامل استانها خواست تا با اطلاعات دقیق و صحیح ، مرکز را برای تصمیم گیری کمک کنند، زیرا که تاخیر در ارائهی این اطلاعات، از میزان درآمد کاسته و موجب ضرر برای مخابرات میشود.
مهندس ابراهیمی در بخش ساختار سازمانی، به ادغام شرکت ارتباطات ثابت در مخابرات ایران و ایجاد ساختار سازمانی جدید، اشاره کرد و گفت: برند آشنای اول باقی میماند و معاونتهای بازاریابی و تدارکات و ذخیرهی تامین شرکت ارتباطات ثابت در دل مخابرات جای داده می شود و شرکت مخابرات ایران، به عنوان هلدینگ ، کنترل و نظارت 30 شرکت مخابرات استانی ، شرکت ارتباطات سیار و املاک را بر عهده دارد.
وی با اشاره به اینکه USO اعتبار خوبی است که از سوی وزارت ارتباطات در اختیار مخابرات ایران قرار گرفته است، گفت: ما باید از این اعتبار به خوبی استفاده کنیم و تنها به فکر سود دهی بالا نباشیم در این راستا ،25 هزار نقطه روستایی برای اتصال به ADSL آماده بهره برداری است و امیدواریم تا 22 بهمن امسال به بهره برداری برسد.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، بر خرید تجهیزات از تولید داخل تاکید کرد و گفت: هر جا که مطمئن باشیم تولیدات داخلی دارای استانداردهای لازم هستند ، خرید محصولات خارجی نخواهیم داشت.
وی استفاده از تجهیزات wifi را برای شرکت های مخابرات استانی بسیار مهم دانست و گفت: با توسعه wifi در استان ها بخشی ازمشکلات درآمد تلفن ثابت حل و علاوه بر آن درخواست های مردم نیز پاسخ داده می شود.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید