تجدید برگزاری مناقصه اندازهگیری تشعشعات پارازیتها در تهران
علیرغم اینکه یکی دو ماه از ارائه گزارش کمیته مشترک بررسی پارازیتها به رئیسجمهور میگذرد و وزیر ارتباطات هم حاضر به پاسخگویی درباره جزییات این گزارش نشده اما پایش فرکانسی کشور به بیخطر بودن امواج رادیویی رأی داده است.
به گزارش سیتنا به نقل از خبرگزاری تسنیم، اختلالات ارتباطی یا پارازیتها که بعضاً دغدغه برخی بهجهت مضر بودن برای سلامتی انسان است، منجر به تشکیل کمیتهای متشکل از معاونان و نمایندگان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت دفاع، سازمان انرژی اتمی و سازمان محیط زیست شد تا به بررسی این موضوع بپردازند.
دولت یازدهم از بدو فعالیتهای خود رسیدگی به چنین موضوعی را در دستور کار قرار داد و وزیر ارتباطات مسئول ارائه گزارش به رئیس جمهور در این زمینه شد که گویا اولین گزارش هم ارسال شده است.
محمود واعظی وزیر ارتباطات با تصدیق ارسال گزارش برای شخص رئیس جمهور چیزی درباره جزییات بررسی امواج رادیویی و تداخل عنوان نکرد و اعلام نتیجه نهایی را منوط به دستور رئیس جمهور دانست.
وی شهریورماه سال جاری عنوان کرده بود: امواج را در سه طیف بیضرر، کمضرر و مضر تقسیم خواهیم کرد و تلاش میکنیم جلوی امواجی را که در طیف مضر هستند، بگیریم.
رئیس جمهور هم علیرغم وصول یکی دو ماهه این گزارش، همچنان در ارتباط با مضرات این امواج چیزی مطرح نکرده است.
با این حال، تسنیـم بهجهت حساسیت این موضوع و نگرانیای که برای برخی از مردم ایجاد شده است موضوع را از مدیرکل صدور پروانه سرویسهای رادیویی رگولاتوری جویا شد تا حداقل اطمینان خاطری برای مردم ایجاد شود.
عظیمفرد در ارتباط با "حاصل گزارش کمیته مشترک در ارتباط با رسیدگی به تشعشعات چه بوده است؟" به تسنیم گفت: طی بررسیهای خود، تمام تهران را اندازهگیری فرکانسی کردیم و نهایتاً به این نتیجه رسیدیم که هیچ نقطهای از یکدهم استاندارد بالاتر نیست.
وی افزود: تنها نقطهای که بیشترین حد را داشت، جایی با ششدهم استاندارد بود که نتیجتاً همه نقاط را میتوان در محدوده استاندارد دانست.
او با اشاره به اینکه اندازهگیری مذکور مربوط به دو سال پیش بوده، اذعان کرد: دوباره مناقصه اندازهگیری تشعشع برگزار کردیم و هفته گذشته دو شرکت اعلام آمادگی کردند که نهایتاً رد شدند؛ مجدداً درصددیم که هزار نقطه را پایش فرکانسی کنیم.
مدیرکل صدور پروانه سرویسهای رادیویی رگولاتوری خاطرنشان کرد: علاوه بر سازمان تنظیم مقررات که پایش این فضا را بهعهده دارد و اگر شکایتی هم مطرح شود آن را پیگیری میکند، سازمان انرژی اتمی و اپراتورها نیز فضای فرکانسی را اندازهگیری میکنند.
فرد گفت: آنچه آمارها و نتایج نشان میدهد، رنج استاندارد فرکانسی در کشور برقرار است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید